MónTerrassa
El PSC recupera pesos pesants per a la nova executiva a Terrassa
Assemblea del PSC per aprovar la nova executiva
Assemblea del PSC per aprovar la nova executiva | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

L’agrupació del PSC de Terrassa va celebrar dilluns una assembla en la qual estava previst presentar i ratificar davant la militància els nous membres que conformaran la comissió executiva local fins el proper congrés d’agrupació al 2020. Alfredo Vega, actual Primer Secretari de l’agrupació va ser l’encarregat de presentar les noves persones així com les responsabilitats que duran a terme dins de l’executiva que estarà formada per 21 persones.

La presidència serà ocupada per Josep Casajuana, llicenciat en Història, va ser regidor i diputat del Parlament de Catalunya, les acaballes del franquisme va col·laborar en la refundació de la UGT Catalunya i al 2006 va ser nomenat representant institucional de relacions amb el territori del Consell Català de l’Esport. Com a Viceprimer Secretari Juan Antonio Gallardo, professor a la Universitat Politècnica de Terrassa i exdirector de la Escola de Enginyeria, va ser regidor a l’Ajuntament de Terrassa del 2011 al 2015 i fins avui ha estat Secretari d’universitat de la comissió executiva de la nostra agrupació.

Com a suport a l’área d’organització, Josep Portero serà Adjunt a l’actual Secretari d’Organització, Javi Garcia. Portero ha estat Secretari de Moviment Obrer i Rel. Sindicals, i responsables d’actes de l’anterior executiva d’agrupació, afiliat a la UGT i vinculat a entitats veïnals de la ciutat.

En aquesta etapa la executiva també comptarà amb quatre nous vocals. Jose Zaguirre, va ser regidor de Terrassa amb l’alcalde Royes i Navarro, ha estat responsable de diferents secretaries tan a l’agrupació com a la Federació, expresident del Consell Esportiu del Vallès Occidental i actualment Secretari de la coordinadora d’entitats de Cultura Andaluses a Terrassa i President de l’associació de Bacares a Terrassa. Plácido Lordán, graduat Social, Expresident del San Cristobal Futbol Club, membre fundador de l’associació de clubs de futbol de Terrassa i comarca, i soci fundador de l’Associació de comerciants de Ca n’Anglada. Carlota Menéndez. Doctora en ciències Econòmiques i Empresarials per la UAB i actualment professora i coordinadora del grau de ADE i Dret de la UAB d’aquesta mateixa Universitat. Cecilio Oyonarte. Llicenciat en Dret en la Universitat autònoma de Barcelona i exercit en l’actualitat com advocat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Joan a gener 23, 2018 | 15:19
  Joan gener 23, 2018 | 15:19
  Van a recollir pastura a la prehistòria
 2. Icona del comentari de: Pep a gener 23, 2018 | 16:16
  Pep gener 23, 2018 | 16:16
  Li queden dos telenotícies al ppsciudadanos de terrassa si han d'anar a buscar juràsics i veient el juvent javi garcia com a futur.
 3. Icona del comentari de: Laura a gener 23, 2018 | 17:42
  Laura gener 23, 2018 | 17:42
  Renovació poder, però regeneració 0. Quina pena de PSC, amb gent així no els podrem tornar a votar mai més a Terrassa. Em sorprèn que Navarro no sigui el nou President.

Nou comentari

Comparteix