MónTerrassa
El PSC passa comptes amb la militància de Terrassa
  • CA
Javi García i Josefina Merino presentant la jornada | PSC Terrassa

!--akiadsense-->

El PSC de Terrassa organitza una Jornada per valorar el compliment del seu programa electoral 2015 La Jornada de Política Municipal se celebrarà aquest proper dissabte, 7 d’abril, al Casal Cívic de Can Parellada. Començarà a les 9h i s’allargarà durant tot el matí.

Segons ha explicat Javi García, secretari d’Organització de l’agrupació local: “l’objectiu és implicar la militància, donar-los veu i fer un exercici d’autoavaluació per veure quants dels 500 compromisos inclosos en el programa ja s’han dut a terme, quants no s’han pogut desenvolupar i per quins motius i quins són els projectes prioritaris que hem d’afrontar en aquest any de legislatura que queda al capdavant de l’Ajuntament de Terrassa”. Per tal de realitzar aquesta tasca, la Jornada s’ha organitzat en cinc comissions de treball, per àrees:

1.Democràcia municipal i Participació

2. Ocupació, Economia i Innovació

3. Territori, Urbanisme i Medi ambient

4. Gent gran, Salut, Dona, Esports, LGTBIQ, Serveis Socials i Habitatge

5. Educació, Joventut, Cultura, Ciutadania, Solidaritat i Cooperació

La secretària de Política Municipal del PSC Terrassa, Josefina Merino, ha informat que cada Comissió comptarà amb un moderador, que serà un o una membre de l’executiva de l’agrupació i també amb la participació dels regidors i regidores implicats en cada àrea. Merino ha explicat que des de fa una setmana, ”els i les militants s’han pogut inscriure en les cinc comissions de treball. Ho han fet via mail, per telèfon o de forma presencial a la secretaria de la seu i també ho podran fer el mateix dia de la Jornada”.

D’aquestes sessions de treball, n’haurà de sortir un informe final, que s’acabarà presentant i posant en comú davant tota la militància socialista, en la propera assemblea del partit a Terrassa que es celebrarà entre els mesos d’abril i maig. Segons ha declarat Merino: “El municipalisme, la política de proximitat, és una de les principals característiques del PSC. Per nosaltres, la política que fem dia a dia, allò que afecta directament a la ciutadania, és el més prioritari. I aquesta jornada ha de servir per posar-ho en valor”.

Un cop finalitzada aquesta part de treball intern hi haurà una segona part de la Jornada pública, oberta a tota la ciutadania. A partir de les 13h, se celebrarà l’acte de cloenda que comptarà amb la presència d’Ana Maria Martínez, primera secretària de la Federació del PSC Vallès Oest i alcaldessa de Rubí; Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat i vicepresident de l’AMB i Alfredo Vega, primer secretari del PSC a Terrassa i alcalde d’aquesta ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa