MónTerrassa
PSC demana acabar les obres a l’avinguda Béjar per la qualitat del Mercadal
  • CA

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Terrassa exigeix al govern municipal acabar amb les obres a l’avinguda Bèjar per poder instal·lar el Mercadal “d’una manera segura”, exposa el partit en un comunicat. Els socialistes critiquen que el govern ha ignorat queixes d’usuaris i paradistes que reivindiquen la dignificació de la zona. Apunten que el pressupost municipal hauria d’incloure una partida per finalitzar les obres o amb ajuts dels fons Next Generation.

El grup municipal lamenta que el govern de TxT i ERC suprimís i reprioritzés a inicis de mandat una partida que el govern socialista va deixar designada per finalitzar les millores a l’avinguda. Anys abans s’havia dur a terme la renovació del paviment del passeig central per tal que les parades ocupessin aquella zona, que permetia una “millor organització” i “proporcionava més seguretat”, però quedaven pendents les següents fases de dignificació de l’espai.

Acabar les obres a l’avinguda Bèjar: amb una partida al pressupost o amb els Next Generation

El partit proposa que aquesta dignificació es dugui a terme a través de varies opcions. Per una banda, “el pressupost viu del govern local permet incloure la tornada d’aquesta partida“, i per altra banda, “considerem que la recent tercera convocatòria dels Next Generation en Comerç ‘Línia d’ajuts per al suport a mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització’ per un import total de 60.000.000 euros, pot ajudar a finalitzar el projecte”.

El PSC considera que les obres son “necessàries” per la qualitat viària del Mercadal

La ubicació actual a l’Avinguda Béjar “és la millor que actualment pot oferir la ciutat”, tal i com els socialistes exposen que així ho ha demostrat i reivindicat tant la ciutadania com els paradistes. La finalització de les obres del passeig central de l’Avinguda Béjar és completament necessària per a la sostenibilitat i qualitat viària del Mercadal i de la zona en general, conclouen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa