MónTerrassa
PSC i Junts donen suport als afectats pels canvis de mobilitat a Can Boada

La polèmica pels canvis de mobilitat al barri de Can Boada de Terrassa continua. Aquest dijous, una representació del Grup d’afectats pels canvis en la mobilitat al barri de Can Boada es va reunir amb els grups municipals del PSC i de Junts per expressar el seu sentiment d’abandonament i “inacció de l’Ajuntament”. Ambdós partits han expressat en un comunicat que donen suport als veïns afectats i que els ajudaran a “canalitzar les seves reivindicacions”.

Els veïns afectats expressen que son víctimes d’una “estratègia de silenci” que dura des de fa 21 mesos, quan es van implementar els canvis en els sentits d’alguns carrers dels barris per la implantació dels contenidors de residus de càrrega lateral. L’Ajuntament no disposava de camions de recollida lateral esquerra, el que va obligar a situar els contenidors a la banda dreta de la calçada. Des de llavors, consideren que la mobilitat de la zona ha empitjorat.

L’eterna espera dels camions de càrrega lateral esquerra

Tot i que en un primer moment l’alcalde es va comprometre a comprar camions de càrrega lateral esquerra i a restituir el sentit dels carrers afectats, els veïns denuncien que gairebé dos anys després les promeses no s’han complert i que Tot per Terrassa i ERC han votat en contra de les mateixes al Ple Municipal.

Una “pèrdua massiva” de places d’aparcament

Tanmateix els veïns denuncien que la “pèrdua massiva” de places d’aparcament ha agreujat el problema, i lamenten que totes les modificacions urbanístiques que l’Ajuntament ha realitzat i que encara té previst executar en els propers mesos no han estat consensuades amb ells. En aquest sentit, es queixen de falta de participació i d’imposició de decisions municipals sense tenir en compte el veïnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa