MónTerrassa
El PSC culpa ERC i TxT que Serhs continuï al servei dels menjadors escolars

El PSC ha carregat contra ERC i Tot x Terrassa per generar un “estat general de confusió sobre qui gestionarà finalment els menjadors escolars de Terrassa”. Aquestes declaracions arriben després de la suspensió temporal del procés final d’adjudicació a l’empresa guanyadora del concurs per gestionar els menjadors, una suspensió deguda a la presentació del recursos de Serhs i Mediterranea, dues de les empreses que participaven en la licitació del servei de menjador.

Els socialistes denuncien “una promesa electoral incomplida de municipalització del servei, una convocatòria de licitació sense consens i la manca d’informació sobre tot el procés”. Carlos Lázaro, regidor del PSC, ha explicat: “Primer va ser la promesa electoral incomplida de municipalització, després una convocatòria de licitació del servei sense consultar prèviament als grups de l’oposició i al marge del Ple Municipal, i finalment s’ha hagut de fer una pròrroga a l’empresa que ja gestionava el servei i que no havia guanyat la licitació”.

Carlos Lázaro, regidor del PSC, opinant sobre el prcés de licitació dels menjadors escolars | PSC

El PSC afirma que el recurs de Sherhs està fonamentat en l’exclusió de la seva proposta perquè la comissió municipal d’adjudicació ha considerat que l’oferta tan nombrosa de beques de menjador que feia condicionava la viabilitat econòmica de la gestió del servei. Afirmen que sempre han defensat que “les beques de menjador corresponen a les administracions i és responsabilitat d’aquestes assegurar que cap infant amb necessitats socioeconòmiques sigui privat de l’àpat del migdia a l’escola”. També han exposat que l’empresa que gestioni el menjador ha de garantir la millor qualitat dels àpats i la millor atenció educativa als infants, i reivindiquen un model de menjadors solidari, equitatiu, transparent i que permeti que a tots els centres de Terrassa tinguin el mateix preu i qualitat del menjar.

Per aquest motiu, els socialistes valoren negativament “la mala gestió de Tot x Terrassa i ERC, que ha provocat que es pugui qüestionar aquest model i que l’esforç participatiu de la comunitat educativa en aquest procés hagi quedat supeditat als recursos administratius i a la continuïtat de l’empresa que no ha guanyat la licitació”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa