MónTerrassa
PSC ataca C’s per votar als pressupostos contra projectes de Terrassa
  • CA

El PSC de Terrassa lamenta “profundament” i retreu a Ciutadans que hagi canviat el seu sentit de vot a última hora. Aquest dimecres, en la sessió parlamentaria d’aprovació dels Pressupostos per al 2017, la formació taronja conjuntament amb Junts pel Sí han votat en contra de dos projectes molt importants per a Terrassa, afirmen els socialistes.

Es tractaria, d’una banda, de la construcció del CRAE (Centre Residencial d’atenció educativa) i de l’altra, el projecte de la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual severa/profunda. El PSC critica que C’s hi votés a favor en la passada Comissió d’Economia celebrada al Parlament i qüestionen perquè ha canviat el vot definitiu en el debat de pressupostos que s’ha portat a terme al Ple. D’aquesta manera, diuen, han sumat els seus vots als de ERC i el PDeCat que, “des d’un inici, s’han mostrat contraris a totes les esmenes relacionades amb Terrassa”.

A més, el canvi de vot de Ciutadans ha afectat a altres 600 esmenes dels pressupostos, de les quals 379 eren del PSC, la majoria en relació a la millora de centres hospitalaris, escoles, infraestructures o centres residencials d’arreu de Catalunya. El PSC de Terrassa no obstant, vol manifestar que continuarà treballant des de l’agrupació i també des de l’Ajuntament, el Parlament i la societat civil per “aconseguir que es construeixi el nou CRAE a la ciutat i perquè la nova residència i centre de dia per a persones amb discapacitat severa/profunda, La Pineda 2, sigui una realitat”.

En aquest sentit, els socialistes recorden que en el ple municipal d’aquest mes, i amb l’impuls de la Coordinadora CAPAÇ, el Grup Municipal del PSC portarà al ple de març una proposta que demana el compromís ferm de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Terrassa en la defensa de la necessitat de la construcció d’una nova Residència i Centre de Dia per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa