MónTerrassa
Alfredo Vega deixa el càrrec a la Diputació de Barcelona
  • CA

El ple municipal de setembre de la Diputació de Barcelona, celebrat aquest dijous, s’ha donat a conèixer la renúncia d’Alfredo Vega com a diputat i la conseqüent sol·licitud a la Junta Electoral Central del nomenament del seu successor: l’alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez. Vega, exalcalde de Terrassa i actual Primer Secretari del PSC de Terrassa i portaveu del Grup Socialista a l’Ajuntament, va entrar dins del govern de la Diputació, encapçalat per Núria Marín, el 2019 com a president d’una de les nou àrees de gestió de l’executiu, concretament, d’Educació, Esports i Joventut.

Melgares deixa oficialment el càrrec a la Diputació

En el ple municipal d’aquest dijous també s’ha aprovat sol·licitar a la Junta Electoral Central el nomenament d’un dels tres suplents com a nou diputat de Tot per Terrassa, després de la renúncia de Lluïsa Melgares. Tal com va avançar Món Terrassa al passat mes de juliol, la tinenta d’alcalde va manifestar la seva intenció de deixar el càrrec per dos motius: el primer, “per les normes del partit municipal de rotació de càrrecs”, i el segon, “pel volum de feina que té actualment a l’Ajuntament de Terrassa”.

A mitjans d’aquest mes de setembre, Tot per Terrassa va donar a conèixer qui seria el substitut de Melgares a la Diputació. Es tracta de la regidora de Cultura i número 2 a les llistes municipals, Rosa Boladeras. A més, es va fer oficial que Melgares prenia el relleu com a nova portaveu del Govern Municipal, reforçant encara més la necessitat de ser rellevada a l’òrgan de representació territorial.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jorge a octubre 01, 2021 | 08:08
    Jorge octubre 01, 2021 | 08:08
    vega deixa el càrrec en favor de la representant de rubí per un pacte anterior. Dos anys cadascun a la Dipu. La pasta és la pasta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa