MónTerrassa
Protesta contra la sentència que prohibeix exhibir banderes no oficials
  • CA

Nova concentració a Matadepera, dimarts 16 de juny a les 8 de la tarda, contra la sentència del Tribunal Suprem que prohibeix l’exhibició de banderes i símbols no oficials en edificis públics, i per la República Catalana. Convocada per Assemblea Nacional Catalana-AT Matadepera.

“El passat dimarts 2 de juny ens vam mobilitzar al nostre poble, per primer cop d’ençà del confinament, en una trobada que va aplegar una cinquantena de persones. Vam reclamar una sortida de la crisi al servei de les classes populars, i la República Catalana per gestionar-nos. Valorant l’èxit de la convocatòria, i davant dels continuats atacs que el poble català rebem, proposem sortir al carrer dimarts 16 de juny.”

A primers de mes, el Tribunal Suprem espanyol ha dictat una sentència que prohibeix l’exhibició de banderes i símbols no oficials a l’exterior d’edificis públics. Això inclou estelades, banderes LGTBI, llaços grocs, pancartes d’acollida de refugiats…

“Aquesta prohibició suposa un atac a la llibertat d’expressió, i s’enfronta al Tribunal Europeu de Drets Humans, que estableix que els símbols estaran permesos com a mitjà d’expressió política. Però, una vegada més, l’Estat espanyol passa de tot i ho ignora. Davant d’aquesta nova ignomínia, l’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera convoquem a protestar, per mantenir-nos vives i fermes en les nostres reivindicacions, i sumar-nos a tantes altres veus”.

A LA PLAÇA DEL CASAL DE CULTURA, AL C/ PERE ALDAVERT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa