MónTerrassa
Procés participatiu per decidir les prioritats del Pla d’Acció de Terrassa
  • CA
Portada del díptic informatiu del procés participatiu | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

A partir d’aquest dilluns i fins al 25 de setembre tots els ciutadans de Terrassa podran presentar les seves propostes per a l’elaboració del Pla d’Acció Municipal (PAM) de l’any 2017. En aquest procés participatiu, la ciutadania és la protagonista i pot assenyalar quines són les seves prioritats i quins són els temes que més li preocupen, pot fer les seves propostes per millorar la ciutat, així com també donar suport a propostes presentades per altres persones.

Amb aquest procés, que servirà com a prova pilot d’un projecte de participació innovador, l’Ajuntament pretén elaborar un full de ruta comú que marqui l’acció municipal dels anys vinents. Per tal de facilitar i incentivar la participació en el procés, el Consistori ha començat a distribuir a totes les llars i els equipament municipals de la ciutat una publicació amb tota la informació relativa al procés participatiu. Els díptics inclouen el formulari amb el que es poden presentar les propostes de forma presencial.

Podran presentar propostes totes les persones vinculades a Terrassa, encara que no hi estiguin empadronades. És a dir, qualsevol ciutadà o ciutadana que resideixi, treballi, estudiï o tingui altres lligams amb la ciutat. Podran fer-ho a través del web, o bé de forma presencial emplenant el formulari que s’inclou en el butlletí informatiu sobre el procés que ha repartit l’Ajuntament, en ambdós casos del 12 a 25 de setembre. Podran donar suport a les propostes ciutadanes totes les persones majors de 16 anys empadronades a Terrassa.

Cada ciutadà o ciutadana podrà donar suport a un màxim de tres propostes. Ho podran fer per Internet, a través del web, del 12 de setembre al 2 d’octubre; o bé de forma presencial als centres cívics municipals i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de la plaça Didó, en aquest cas del 26 de setembre a l’1 d’octubre. Les propostes hauran d’aconseguir els suports necessaris i acomplir diversos requeriments tècnics.

Sessions informatives i d’assessorament

L’Ajuntament organitzarà diferents sessions obertes a tota la ciutadania per tal d’ampliar i aclarir possibles dubtes sobre el procés participatiu. El calendari és el següent:

9 de setembre (19 h) – CC President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189)

12 de setembre (11 h) – CC Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1)

12 de setembre (19 h) – CC Can Boada (c. de Joan d’Àustria, 11)

14 de setembre (11 h) – CC Ca n’Aurell (pl. del Tint, 4)

14 de setembre (19 h) –CC Vapor Gran (pg. del Vapor Gran, 39-41)

16 de setembre (11 h) – CC President Macià (Rambla de Francesc Macià, 189)

16 de setembre (19 h) – CC Alcalde Morera (pl. de Can Palet, 1)

19 de setembre (19 h) – CC Montserrat, Torre-sana i Vilardell (c. de Salamanca, 35)

20 de setembre (11 h) – CC Montserrat Roig (av. de Barcelona, 180)

20 de setembre (19 h) – CC Can Parellada (c. d’Amèrica, 33)

21 de setembre (11 h) – Local Cívic AV Vallparadís (c. de Salmerón, 70)

21 de setembre (19 h) – CC Maria Aurèlia Capmany (Av. d’Àngel Sallent, 55)

22 de setembre (11 h) – CC Maria Aurèlia Capmany (Av. d’Àngel Sallent, 55)

22 de setembre (19 h) – CC Montserrat Roig (av. de Barcelona, 180)

Comparteix

Icona de pantalla completa