El procés participatiu per al Pla de la ‘metropoli dels 5 milions’ arriba a Terrassa

La cocapital vallesana acollirà una jornada territorial per ajudar a impulsar un pla per reduir les desigualtats en la regió metropolitana de Barcelona

Jordi Ballart ha participat en la comissió del Pla Estratètic Metropolità de Barcelona

Jordi Ballart ha participat en la comissió del Pla Estratètic Metropolità de Barcelona | Aj. Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assistit a la reunió conjunta de la Comissió Executiva i de la Comissió Territorial del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), que s’ha celebrat aquest dimecres al matí en format virtual.

A la reunió s’ha presentat els projectes estratègics de l’àmbit metropolità alineat en el marc de finançament Next Generation UE i s’ha tractat l’estat de desenvolupament del procés participatiu “Barcelona Demà. Compromís Participatiu 2030”, amb el qual es pretén elaborar un nou pla estratègic de la metròpoli dels 5 milions. L’objectiu d’aquest pla és impulsar el progrés econòmic i social per reduir les desigualtats i la segregació urbana en el conjunt de la Regió Metropolitana de Barcelona, tenint també en compte l’emergència climàtica i les condicions post-pandèmiques. Durant la reunió també s’han presentat les jornades territorials del procés participatiu, la primera de les quals se celebrarà a Terrassa, el proper ​4 de maig.

Nou comentari