MónTerrassa
Primera Escola de Formació per a les joventuts socialistes dels dos Vallès
  • CA
Participants a la trobada de la JSC del Vallès | JSC

!--akiadsense-->

El cap de setmana del 17 i 18 de novembre a l’alberg del Molí de Sant Oleguer a Sabadell s’ha celebrat la primera Escola de formació conjunta entre les tres federacions de la Joventut Socialista al Vallès. Aquesta escola suposa l’inici d’una etapa de col·laboració estreta entre les federacions per fer d’aquest projecte una cita anual.

En l’edició d’enguany s’ha comptat amb la presència de diversos ponents com ara el diputat socialista per Terol, Ignacio Urquizu, que va impartir una xerrada sobre la crisi institucional a Espanya i a la resta d’Europa; o la sessió protagonitzada per l’ex-fiscal anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo, que ha parlat sobre la corrupció tant catalana com espanyola dels últims temps. També han participat a l’Escola el professor i federalista, Francesc Trillas, que ha donat una visió sobre les polítiques econòmiques del treball futur i l’ex-portaveu d’Avalot (Joves de la UGT de Catalunya), Afra Blanco, per tractar i donar a conèixer el projecte T-Treball.

El diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Pol Gibert, ha estat l’encarregat de tancar l’Escola i en el seu discurs ha volgut destacar el paper que tenen les escoles de formació en les futures generacions socialistes. A més, ha agraït la feina feta als primers secretaris de les federacions implicades en l’organització d’aquesta primera escola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa