MónTerrassa
Primera acció d’Arran a Terrassa contra l’especulació immobiliària
  • CA

Aquest dimecres de matinada, joves del col·lectiu Arran han realitzat una primera acció emmarcada dins de la campanya “Ens plantem”. Armats amb plantilles i esprais han pintat la façana d’una immobiliària de Terrassa acusant-los “d’especuladors”.

Aquest ha estat el tret de sortida d’una campanya amb què Arran vol denunciar la “regressió de drets tan bàsics com el dret a l’habitatge, essent-ne la màxima expressió els desnonaments”. “Els joves de Terrassa diem prou. Ens plantem davant la impossibilitat de tenir un habitatge digne a causa del sistema capitalista que parteix d’un model d’acumulació de capital i especulació”, afirmen i en culpen “el desorbitat preu del lloguer, la pressió immobiliària i la precarietat laboral”.

Davant d’aquesta situació, Arran aposta per “l’ocupació com una acció col·lectiva i un mitjà per generar contrapoder” i “defensem un model d’habitatge fora del mercat i al servei de les persones”. La campanya pretén d’aquesta manera “organitzar-nos per senyalar els responsables i construir xarxes de poder popular”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa