MónTerrassa
Primàries Catalunya es presentarà a les eleccions al Parlament
  • CA
Primàries Catalunya ha aprovat presentar-se a les eleccions vinents al Parlament de Catalunya
Primàries Catalunya ha celebrat la convenció nacional al Cinema Catalunya de Terrassa| cedida

!--akiadsense-->

Amb 182 vots a favor, 50 vots en contra i 2 abstencions, Primàries Catalunya ha aprovat presentar-se a les eleccions vinents al Parlament de Catalunya. Els electors han pogut votar presencialment o telemàticament. Mario Soria i Carol Frías, de les assemblees locals de Terrassa i de Castelldefels ho han anunciat en un lloc molt emblemàtic de la capital vallesana, el Raval de Montserrat, davatnt del Mercat de la Independència. El moviment Primàries Catalunya decidia avui si presentava candidatura, a la segona Convenció Nacional, que s’ha celebrat aquest dissabte 7 de març al Cinema Catalunya de Terrassa.

Mario Soria i Carol Frías, de les assemblees locals de Terrassa i de Castelldefels
Mario Soria i Carol Frías, de les assemblees locals de Terrassa i de Castelldefels | cedida
PC entra en el joc polític per “fer efectiu el mandat de l’1-O”, han reblat els portaveus, que han mostrat una formació transversal, “d’homes i dones lliures, que vol alçar la veu i fugir de l’immobilisme institucional que aboca a l’autonomisme.” Una de les paraules que s’ha repetit és regeneració política.

!--akiadsense-->

Primàries es defineix com un moviment polític amb identitat pròpia que defensa el sistema exercint de manera constant els valors republicans de la transparència, de la participació, de la igualtat i de la regeneració” pfer efectiu el mandat de l’1 d’octubre”.

Primàries Catalunya ha aprovat presentar-se a les eleccions vinents al Parlament de Catalunya

!--akiadsense-->

Els electors pugen les escales per accedir a la sala on s’ha celebrat la convenció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa