MónTerrassa
El president Pere Aragonès descarta reobrir l’oci nocturn més enllà de les 00:30

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat reobrir l’oci nocturn més enllà de les 00:30 hores de la matinada abans de l’inici del curs escolar. En una entrevista a TV3, el cap del Govern ha argumentat que el “gran repte” és superar la represa de les classes, el 13 de setembre, i aprofitar la vacunació: “Superem l’inici del curs i deixem passar unes setmanes”, ha afegit. Així, Aragonès defensa que l’oci nocturn continuï sense ampliar la seva franja horària, i ha sentenciat que no se n’han d’aixecar les restriccions fins que no s’hagi descongestionat l’àmbit assistencial: “Quan hi va haver un intent d’obertura va haver-hi un augment dels contagis. Encara estem en la cinquena onada”, ha subratllat.

Aragonès ha descartat així la reobertura immediata de l’oci nocturn, més enllà de l’horari ja permès fins ara: les 00:30 hores. El president considera que cal protegir l’inici del curs escolar i, en tot cas, setmanes més tard plantejar-se l’aixecament de restriccions.

D’altra banda, Aragonès ha apuntat que abans de Nadal cal enllestir diverses renovacions com ara la de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha descartat aplicar la vinyeta només a Catalunya després de la fi dels peatges a quatre autopistes de titularitat de la Generalitat. “És una possibilitat que pot estar sobre la taula en un futur però hauria de tenir unes condicions. No pot ser que només s’apliqui la vinyeta a Catalunya. Hi ha d’haver igualtat de tracte”, ha afirmat en una entrevista a ‘Els Matins de TV3’. Aragonès reclama que es corregeixi el dèficit històric en infraestructures per part de l’Estat. “El que s’ha de decidir s’ha de fer conjuntament i que serveixi per a tothom. De moment anirem assumint amb el pressupost de la Generalitat el manteniment de les vies ràpides”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa