MónTerrassa
Els Premis Gorra Frígia busquen candidats a Terrassa
  • CA

Els Premis Gorra Frígia han obert la convocatòria a la recerca de candidats. Els guardons promoguts per Esquerra Republicana de Catalunya de Terrassa busquen qui serà l’entitat o persones que seran reconegudes en un acte públic que s’espera que pugui tenir lloc el mes d’abril, passat Setmana Santa, si les circumstàncies sanitàries ho permeten. I és que enguany, es desitja que es pugui recuperar la normalitat i homenatjar els premiats presencialment i públicament.

Nascuts l’any 2004, ERC pretén reconèixer els “valors republicans a la ciutat”, és a dir, valors vinculats a “la llibertat, solidaritat, justícia social i igualtat d’oportunitats a Terrassa”. La presidenta de la secció local, Xènia Albà, ha manifestat que “hi ha un munt de persones i entitats a Terrassa que s’esforcen cada dia per fer de la nostra ciutat i el món un lloc més lliure, just i solidari”. La Gorra Frígia està oberta a la ciutat, a la recerca de persones i entitats, i per això, la formació anima a presentar propostes de candidatures enviant un correu amb la corresponent explicació a [email protected] o bé omplint el formulari que es pot trobar al següent enllac.

El termini per presentar candidatures conclourà el pròxim 20 de març, moment en el qual el jurat procedirà a escollir el 18è Premi Gorra Frígia.

L’any passat, després de l’aturada forçosa per les restriccions sanitàries, es va poder reprendre l’activitat amb el reconeixement del jurat a la Creu Roja Terrassa. L’entitat va ser reconeguda per la seva “tasca de solidaritat i cooperació”, gràcies als centenars de voluntaris que en formen part i que van estar especialment actius per ajudar a la ciutadania durant la pandèmia de la Covid-19. En els seus gairebé 20 anys d’història, han estat guardonats persones com Arcadi Oliveras, Conxa Puig, Miquel Ferreres, Mercè Gòmez, Antoni Poch, Maria Dolors Duocastella, Antoni Padrós, Àngel Casanovas, Josep Ruiz, Roc Fuentes o Joan Paüls “Tito”, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa