MónTerrassa
El PP Terrassa impulsa una moció de suport a la Policía Nacional
  • CA
Els atacs amb pintura a la comissaria i feina de neteja | Cristóbal

!--akiadsense-->

El Portaveu del PP de Terrassa, Alejandro Rodríguez, ha mostrat la seva repulsa a l’atac que ha sofert la comissaria i expressa la seva solidaritat amb el “Cos Nacional de Policia i amb tots els treballadors”.

El Portaveu popular afirma que la labor que realitza el cos és bàsica per al bon funcionament de la societat i recorda que “la implicació que manté el CNP amb els veïns de la capital vallesana està molt bé valorada pel conjunt de la ciutadania”.

En aquest sentit, el Partit Popular de Terrassa considera “que cap força política es pot posar de perfil davant atacs com aquest i anuncia que impulsaran conjuntament amb altres grups una moció per al proper ple en solidaritat i suport a la labor del CNP, així com als treballadors”.

D’aquesta manera, els populars volen “que la ciutadania pugui, a través dels seus representants en el Ple, mostrar el seu suport i solidaritat als treballadors i rebutjar accions violentes com aquesta.”

Els populars consideren que aquest “és un nou exemple de la tensió que provoca el procés sobiranista” i recorden que al febrer ja va haver-hi un atac similar que “va reivindicar Arran, organització pertanyent a la CUP.”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: J. M. a juny 12, 2018 | 06:24
    J. M. juny 12, 2018 | 06:24
    Això sona a falsa bandera...
  2. Icona del comentari de: Observador a juny 12, 2018 | 08:56
    Observador juny 12, 2018 | 08:56
    Que és falsa bandera és tan obvi com la nit i el dia. Si volen suports que busquin allá on tenen els seus fidels 'a por ellos' segur que allá troben molts. Només necesiten llogar un autocar amb fons reservats i pagar-los l'entrepá amb això tindran gent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa