MónTerrassa
El PP recull la major part dels seus vots al nucli històric de Terrassa
  • CA

El PSC va guanyar a Terrassa les eleccions espanyoles que s’han celebrat aquest diumenge a tot l’Estat -escrutat el 100 per cent-. El segon lloc ha estat per ERC, mentre que darrere han quedat -i per ordre- ECP Guanyem el canvi, Junts per Cat/Junts, VOX, PP, Cs i CUP.

L’Ajuntament ofereix la possibilitat de veure en detall quins són els partits més votats per barris. Així, centrant-nos en el partit del Partit Popular, podem veure en quina zona de Terrassa ha estat més votada i a quina zona menys. La formació de Cayetana Álvarez de Toledo va recollir un total de 7.440 vots a tota la ciutat de Terrassa, el que va representar un 6,63%. Això la situa com a sisena força a Terrassa.

El PP ha obtingut el millor % de vots als barris de Can Palet II i Can Parellada. En el primer cas, ha tret un 12,89%, un percentatge molt superior a tota la resta. En el segon, ha estat del 9,05%. El podi el completaria el barri de Ca n’Anglada, amb 8,41%. Si ens fixem en el nombre de vots, destacaria el barri del Centre amb 770 vots, seguit de Ca n’Aurell amb 612 i Sant Pere Nord amb 545 vots. A l’altra banda de la balança, en %, els pitjors resultats del Partit Popular seria a l’Antic Poble de Sant Pere (3,99%) i Torre-sana (5,01%) mentre que amb vots, l’Antic Poble de Sant Pere amb 15 vots, Vilardell amb 20 vots i Montserrat amb 31 vots.

Els barris amb millor i pitjor resultat per al PP
Els barris amb millor i pitjor resultat per al PP | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa