MónTerrassa
El PP vol millorar la seguretat a Terrassa amb càmeres als carrers

El grup municipal del Partit Popular recorre els barris de Terrassa per “escoltar les preocupacions i necessitats dels veïns”. En una carpa informativa a Sant Pere Nord el passat divendres, la presidenta Marta Giménez Arcusa va exposar alguns dels eixos del projecte per a la ciutat, entre els quals destaca el reforç de la seguretat amb càmeres de vigilància al carrer i augmentar la plantilla de la Policia Municipal. També va valorar la gestió del govern de la ciutat, que considera “passiu i captiu del seu sectarisme ideològic”.

Giménez va exposar que el projecte dels populars està “basat en l’escolta dels problemes del ciutadà a peu de carrer, per tal de crear una alternativa real, coherent i seria”. El parit pretén a partir del pròxim 28 de maig de 2023, ser decisiu en el proper ple municipal i “recuperar l’orgull egarenc perdut amb l’actual govern”.

Un dels eixos fonamentals del projecte és el “reforç de la seguretat i la lluita contra i l’incivisme“. En aquest sentit, Giménez s’ha compromès a augmentar la plantilla de la Policia Municipal, millorar la vigilància amb càmeres als carrers, i ser molt més ferm en el compliment de les normes.

El PP vol reobrir el trànsit a la rambla d’Ègara

Un dels altres eixos fonamentals pel partit és la qualitat de via en la via pública. Pel que fa a la mobilitat, la presidenta del grup municipal a Terrassa ha proposat la reobertura de la Rambla d’Ègara al trànsit. Tot això, amb l’objectiu de “millorar la qualitat de vida en la via pública, millorant l’estat i neteja dels carrers i la mobilitat”.

Promocionar l’activitat econòmica amb el “model Ayuso” a Terrassa

Finalment, un dels altres eixos a recalcar és la promoció de l’activitat econòmica, inspirada en “el model Ayuso“: Un model amb rebaixes de taxes, incentivar la creació de nous negocis i ampliar la llibertat econòmica dels ciutadans i del comerç local.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fermí a setembre 20, 2022 | 10:46
    Fermí setembre 20, 2022 | 10:46
    PP, Policia Popular. Que de popular a Terrassa no en té res, vistos els seus resultats electorals any rere any. Que toquin el dos ja i se'n vagin a les seves espanyes, on l'aligot de la seva bandera els la posarà dura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa