MónTerrassa
Polèmica pel fitxatge de la parella de Ballart com a assessor de TxT a la Diputació

Aquest dijous, 1 d’agost, el Butlletí Provincial de Barcelona ha fet públic els nomenaments de càrrecs eventuals de la Diputació de Barcelona. D’entre els quatre nous càrrecs de confiança, tres dels quals corresponents a la figura d’assessor polític, s’hi troba el que implica a Tot per Terrassa. Es tracta d’Ignasi Sagalés, el qual rebrà una retribució de prop de 5 mil euros bruts mensuals. Tots els partits tenen un assessor en l’administració provincial.

Tanmateix, en aquest cas, la polèmica ha saltat quan s’ha sabut que en el cas de TxT l’elegit ha estat Ignasi Sagalés, actual parella de l’alcalde de Terrassa. Des de TxT han remarcat a Món Terrassa que la decisió de qui havia de ser l’assessor va anar a càrrec de la seva representant a la Diputació, Lluïsa Melgares. Va ser aquesta qui va escollir personalment Sagalés -que durant la campanya electoral de les municipals ja va exercir tasques de coordinació- i que ho va comunicar oficialment a la direcció.

La decisió però ha causat rebombori a les xarxes, on el portaveu de Ciutadans, Javi González, ho ha criticat obertament:

La referència a ERC no ha passat desapercebuda al tinent d’alcade Isaac Albert, que davant la insistència de González acusant TxT i ERC de “nepotisme”, ha replicat afirmant que la decisió no involucra en res al seu partit:

També el regidor del PSC Marc Armengol ha ficat cullerada afirmant que:

Finalment, Jordi Ballart s’ha pronunciant replicant també al regidor de Cs que la contractació de Sagalés no té cap relació amb l’Ajuntament de Terrassa, ni amb el compromís ètic, sinó amb la decisió d’un partit polític:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Toni a octubre 01, 2022 | 23:33
    Toni octubre 01, 2022 | 23:33
    Pregunto a quien me pueda dar una respuesta Por que si una empresa deja de tener trabajo se hace una reducción de trabajadores que van al paro, por que si el ayuntamiento de TERRASSA no tiene suficiente presupuesto por la circunstancia de la guerra por que no hace una reducción de personal ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa