MónTerrassa
Podem Terrassa carrega contra els Comuns i aposta per un perfil propi
  • CA
Podem Terrassa convoca aquest divendres una assemblea oberta | Podem Terrassa

!--akiadsense-->

Podem Terrassa convoca una assemblea oberta aquest divendres, dia 17 de març, a les set de la tarda al Centre Cívic Francesc Macià per tractar diversos temes, posant especial èmfasi en transmetre la informació que els companys de l’agrupació van recollir durant la reunió convocada el passat 12 de març pel Consell Autonòmic. En aquesta reunió convocada pel Consell Ciutadà Català es va informar de la situació de las negociacions per la possible construcció d’un “nou subjecte polític català i la forma de participar del mateix”.

Els Comuns pretenen retardar el Codi Ètic fins després de l’Assemblea i es pretén dividir en dues parts les negociacions, ara la política i, més endavant, tot l’encarrilat l’ètic. Aquestes estratègies, afirma l’agrupació local, són conegudes a Terrassa ja que “les van posar en pràctica al municipi de la mà de l’actual cap de gabinet d’En comú Podem i antic regidor a la nostra ciutat, Marc Grau. Tot i l’evident incompatibilitat reflectida al codi ètic, relativa a l’acumulació de càrrecs, va intentar mantenir els dos càrrecs amb els sous corresponents, fet que nosaltres ja vam denunciar. El cap de files de TeC, Xavi Matilla, no va veure cap incompliment del codi ètic que ell mateix havia signat, tot i que, finalment, es va aconseguir després de moltes gestions a diferents nivells que Grau renunciés a l’acta de regidor per incompliment del codi ètic”.

Des de Podem Terrassa afirmen que els Comuns volen que “la coordinadora transitòria sigui l’encarregada de desplegar el codi ètic a posteriori quan aquest codi és el que ens defineix com una nova forma de fer política allunyada de les negociacions de despatxos” i subratllen que “no apostem per fer de la política una forma de vida sinó per entendre-la com un servei dedicat als altres i, especialment, a la immensa majoria que estem patint les conseqüències d’una crisi del sistema que ha enfonsat a milers de famílies”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Qüestió de perfils a març 16, 2017 | 09:30
    Qüestió de perfils març 16, 2017 | 09:30
    "Perfil" propi, volen dir un perfil sucursalista? Vist des de fora semblen amb més possibilitats de tenir "perfil" propi els "comuns" que no pas una formació forana com és Podemos. A més per a "perfil" propi en l'àmbit anticapitalista i marcadament d'esquerres ja tenim la CUP amb un perfil ben propi guanyat pas a pas des de les bases i des dels municipis des de fa una pila d'anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa