MónTerrassa
El ple de Terrassa de gener arriba amb 9 propostes de resolució
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà divendres vinent, 28 de gener, el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. L’acte tindrà lloc de forma telemàtica a partir de les 9.30 del matí. El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal (https://www.youtube.com/user/ajterrassa) i també es podrà escoltar en
directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).

Ple de gener de 2022
ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació de l’esborrany de l’Acta de la reunió realitzada el dia 26 de novembre del 2021 (número 15/2021).
    ÀREA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT
  2. Aprovació del Pla de Promoció per a l’ús de la bicicleta a Terrassa 2022-2025 i l’adhesió de Terrassa a l’Estratègia Catalana de la bicicleta 2025.
  3. Aprovació de la pròrroga del Pla de Mobilitat 2016-2021.
  4. Aprovar definitivament el Reglament d’Honors i Distincions de la Policia Municipal de Terrassa.
  5. Aprovar definitivament el Reglament intern sobre la utilització d’armes i eines d’ús policial en l’exercici de les seves funcions per als membres del cos de la Policia Municipal de Terrassa.
  6. Aprovar l’Acta de delimitació de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Terrassa i de Viladecavalls.
  7. Aprovació de les Addendes al Conveni de l’Oficina Local d’Habitatge i Borsa Mediació per a 2022.
  1. Aprovació definitiva de la Modificació puntual del Pla de Millora Urbana “Fàbrica AEG”.
  2. ÀREA DE SERVEIS GENERALS
  3. Aprovació de l’adhesió de l’Ajuntament de Terrassa a la xarxa de ciutats Intel·ligents, “Red Española de Ciudades Inteligentes” (RECI).
  4. Modificació de la plantilla de personal per a l’exercici 2022.
  5. Aprovar per al 2022 i, amb efectes a 1 de gener del 2022, un increment del 2% de les retribucions del personal del règim funcionari i laboral que presta serveis a l’Ajuntament de Terrassa, i les societats municipals Egarvia, SA, Societat Municipal d’Habitatge de Terrassa, SA, Foment de Terrassa, SA i Societat Municipal de Comunicació, SA.
  6. ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I PROJECCIÓ DE LA CIUTAT
  7. Aprovació de la delegació de la gestió del servei del Mercat de fruites i verdures i altres productes alimentaris, Mercavallès, i la cessió d’ús dels terrenys de les pistes de conduir, per destinar-los a usos relacionats amb l’ensenyament de la conducció i a l’obtenció del carnet de conduir, a favor del Consell Comarcal del Vallès
    Occidental.
  8. COMISSIÓ DE TRANSPARÈNCIA
  9. Aprovació del Pla de mesures Antifrau per a la gestió dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència “PRTR”.
  10. JUNTA DE PORTAVEUS
  11. Declaració institucional condemnant la mort de dones víctimes de violència masclista.
  12. Donar compte de les Declaracions i Acords eventualment aprovats per la Junta de Portaveus, si s’escau.
  13. PARTICIPACIÓ CIUTADANA
  1. Intervenció del Sr. Carlos Garzón Fernández, en relació amb els criteris de valoració i puntuació per a les adjudicacions de les beques de recerca adreçades a estudiants dels centres universitaris de Terrassa per a l’any 2021.
  2. PROPOSTES DE RESOLUCIÓ
  3. Presentada pel Grup municipal de JxT, per aclarir la veritat sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost del 2017.
  4. Presentada pel Grup municipal de JxT, sobre l’aplicació de l’Ordenança de mobilitat.
  5. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per demanar a l’Agència Tributària de Catalunya que faci les comunicacions de l’impost sobre emissions en les llengües oficials.
  6. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per publicar al portal Open Data de Govern Obert els ajuts i subvencions.
  7. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per a la prevenció d’ocupacions delictives.
  8. Presentada pel grup municipal de Ciutadans, per instar a la Generalitat de Catalunya que sol·liciti a Ministeri de Defensa la instal·lació d’equips mòbils militars a Catalunya perquè col·laborin en la vacunació enfront del coronavirus.
  9. Presentada pel Grup municipal del PSC, per instal·lar caixers automàtics a equipaments municipals.
  10. Presentada pel Grup municipal del PSC, per impulsar un procés participatiu per a la transformació del Passeig del Comte d’Ègara.
  11. Presentada pel Grup municipal del PSC, per garantir el suport econòmic a l’escolarització de l’alumnat amb necessitats educatives derivades de situacions socioeconòmiques desafavorides.
  12. PROPOSTES URGENTS
  13. SEGUIMENT I CONTROL DE LA GESTIÓ D’ALTRES ÒRGANS DE GOVERN
    MUNICIPAL
  1. Donar compte del llistat extractat dels Decrets i Resolucions números 13.035/2021 al 320/2022, dictats per l’Alcalde-President i Regidors i Regidores delegats.
  2. Donar compte del llistat d’acords adoptats per la Junta de Govern Local.
  3. PRECS I PREGUNTES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa