MónTerrassa
Piqué deixa en evidència Enric Millo, a qui acusa de “mentider”
  • CA
Piqué, durant el partit del Barça contra el València.
Piqué, durant un partit aquest curs. | EFE

Gerard Piqué ha deixat en evidència a qui va ser el representant del govern espanyol a Catalunya, el terrassenc Enric Millo, durant l’1-O. En resposta al polític, el central blaugrana ha fet una piulada on rescata el contingut ampliat de la presència de Jordi Cuixart davant l’edifici d’economia del govern català on la Guàrdia Civil estava realitzant registres. Millo ha repiulat un vídeo de dos segons on apareixia Cuixart dient “marxarem d’aquí quan nosaltres ho diguem”, i amb l’escrit: “Pel vostre coneixement, jo no dic mentides”.

Al vídeo que ha publicat Piqué, d’Òmnium Cultural, s’escolta la declaració sencera de Cuixart: “Deixeu que facin el passadís per la comitiva policial. Marxaran d’aquí quan nosaltres ho diguem, però els hem garantit que podrien marxar. Sortim d’aquí i posem-nos allà, amb tota la tranquil·litat del món. Deixem que la nostra policia faci la seva feina”. Un dels assistents pregunta a Cuixart que per quin motiu vol que marxi: “És la comitiva judicial, no en fem res d’ella, se n’han d’anar, no la podem aturar. De debò company, m’hi deixo la pell com tu, tranquil·litat!”. Les imatges confirmen que és Cuixart qui demana clarament habilitar un passadís perquè pugui marxar la comitiva judicial. El tall que havia repiulat Millo, per tant, està manipulat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Bonjan a març 07, 2019 | 15:27
    Bonjan març 07, 2019 | 15:27
    Bon cnetral, millor persona, valent al camp, valent a la vida Enhorabona per la teva personalitat
  2. Icona del comentari de: Anònim a març 07, 2019 | 18:16
    Anònim març 07, 2019 | 18:16
    Com diuen, Piqué no cal discutir amb un imbècil, et farà baixar al seu lloc i aquí el Millo sempre et guanyarà!
  3. Icona del comentari de: Xavier a març 07, 2019 | 20:34
    Xavier març 07, 2019 | 20:34
    És un judici de farsa i els mentiders manipuladors ja sabem qui són, el tribunal al complet i la ajuda dels altres de la banda, els " VOXOS NOIS".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa