MónTerrassa
Pinetons-Guitard ja té un Pla de prevenció d’incendis
  • CA
Lluïsa Melgares i Josep Tarín amb el pla de prevenció d'incendis a Can Guitard
Lluïsa Melgares i Josep Tarín amb el pla de prevenció d’incendis a Can Guitard | Diba

!--akiadsense-->

El diputat de d’espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, ha lliurat a la diputada de Tot per Terrassa, Lluïsa Melgares, el Pla de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població (PPU) de Els Pinetons-Guitard.

El Pla de prevenció d’incendis forestals a les urbanitzacions i nuclis de població (PPU) és un document tècnic, redactat per l’Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals i desenvolupament Agrari, que conté la informació tècnica i administrativa necessària per a poder posar en pràctica les mesures físiques que cal executar a la franja perimetral de baixa combustibilitat del nucli de població Pinetons-Guitard per a millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi urbà cap a l’exterior del nucli de població.

En la trobada entre el diputat Tarín i la diputada Melgares, s’ha fet lliurament del projecte executiu per la reducció de la densitat de l’arbrat i estassada del sotabosc a la franja perimetral de Pinetons Guitard. Aquest recurs l’havia sol·licitat l’Ajuntament d’entre el catàleg de serveis que ofereix la Diputació de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa