MónTerrassa
Petit (Comuns): “Terrassa En Comú Podem serà dins l’Ajuntament amb força”

Terrassa En Comú Podem serà dins l’Ajuntament, amb força, amb convicció, amb projecte, amb il·lusió i amb totes les que us sumeu per fer la Terrassa del futur”. Així ho ha dit Agnés Petit durant l’acte de presentació oficial de la seva candidatura a l’alcaldia de Terrassa que ha tingut lloc a La Coral de Prodis aquest migdia, amb tres pesos pesants del partit: la co-coordinadora de Catalunya En Comú i presidenta del grup ECP al Parlament, Jéssica Albiach, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, i el diputat al Congrés i alcaldable per Sabadell, Joan Mena.

El grup polític considera “En Comú Podem decidirà el proper govern de Terrassa”, tal i com ha expressat Albiach, qui ha reafirmat que “Terrassa és una gran ciutat que mereix un govern que estigui a l’altura”. En aquest sentit, Mena considera que “el resultat d’ENP a les eleccions serà un mur de contenció contra la ultradreta” i Campos ha exposat que Petit és la millor candidata per fer-ho, “perquè tan important és recuperar la representació institucional com teixir les complicitats de nou, recuperar la confiança entre totes”.

Petit posa al seguretat al centre

La seguretat ha estat un dels temes que ha centrat el discurs de Petit. Però no només la situació de seguretat a la ciutat, sinó de “quan de segura estic de fer el pas que faig avui”: “Faig aquest pas amb compromís, per defensar unes idees, però sobretot el faig perquè no vaig sola, perquè hi ha un entorn que no hi ha perill que em falli i que em feu sentir segura construint i definint la Terrassa que volem pel futur”.

Acte de presentació de la seva candidatura d’Agnés Petit a l’alcaldia de Terrassa amb Jèssica Albiach, Laura Campos i Joan Mena | Cristóbal Castro

Pel que fa a la percepció d’inseguretat a la ciutat, ha remarcat que serà “un eix de la campanya” i “manca rigor i cal allunyar el populisme del seu abordatge”. Ha posat d’exemple el barri de Ca n’Anglada, on ha demanat que “si es parla de Ca n’Anglada, que sigui per proposar accions per millorar-ho i posar-ho en valor”. En la mateixa línia, ha opinat que la inseguretat acostuma a estar més estesa en els barris més vulnerables, recordant que els plans de barris “ens demostren que si millorem la vida de la gent amb problemes per tenir unes mínimes condicions de vida dignes, reduirem les espurnes que fan esclatar els conflictes de convivència”.

“No val arreglar voreres a cop de Facebook”

També ha relacionat la inseguretat amb l’urbanisme, que “ha de tenir una perspectiva protectora i acollidora de la població que fa vida als seus carrers, ben il·luminats i sense espais d’ombra que puguin generar inseguretat”. Ha recalcat que “a Terrassa hi ha barris que no compleixen uns mínims de seguretat urbanística, no val arreglar voreres a cop de Facebook, i cal actuar-hi de forma pensada”

En quant a les polítiques d’habitatge, ha remarcat que “a Terrassa s’ha d’aprovar la mesura del 30% d’habitatge de protecció pública”, una mesura que podria incrementa rel parc d’habitatge destinat a polítiques socials “en 1.300 habitatges”.

Els comuns volen garantir un govern clarament d’esquerres per Terrassa

En definitiva, és “una candidatura que aspira a transformar Terrassa, perquè cal que la política local serveixi per solucionar els problemes quotidians de la gent, per a generar progrés sostenible i benestar per a la seva ciutadania”, tal i com afirma el partit. “Terrassa En Comú Podem serem la garantia perquè Terrassa tingui un govern clarament d’esquerres”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 27, 2022 | 17:34
  Anònim novembre 27, 2022 | 17:34
  No será pas amb el meu vot
 2. Icona del comentari de: Anònim a novembre 28, 2022 | 09:02
  Anònim novembre 28, 2022 | 09:02
  Pobres terrassencs!
 3. Icona del comentari de: Albert Berrio a novembre 28, 2022 | 09:03
  Albert Berrio novembre 28, 2022 | 09:03
  Pobres terrassencs!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa