MónTerrassa
Pep Forn (ERC): “Els catalans que volen votar també són fills de Déu?”

Un regidor d’ERC de Terrassa, Pep Forn, demana al Bisbat de Terrassa, des de Twitter, què en pensa del referèndum, tot recordant un titular de premsa: “Montserrat esclata en aplaudiments després d’escoltar l’homilia del pare Sergi d’Assis”, que denuncia que aquests dies es veu amenaçat “un dret tan senzill com el de ser consultats”

L’homilia de la missa de Montserrat d’aquest diumenge ha defensat el dret a decidir i ha denunciat la repressió de l’estat espanyol. El pare Sergi d’Assís Gelpí ha animat a “dir no a la repressió i sí a la llibertat i al respecte dels drets més fonamentals”. I ha denunciat que el poble català ha vist com “s’han amenaçat, i en alguns casos vulnerat, els drets fonamentals: el dret de reunió, a la lliberta d’expressió” i a “un dret tan senzill com el de ser consultats. La prèdica també ha subratllat que en els darrers dies “s’han menystingut les institucions del nostre poble”, cosa que també vol dir “menystenir als ciutadans que la representen”. A més, ha fet una crida a “no mirar cap a l’altra banda” davant de la que “està caient aquests dies”, ni a deixar-se arrossegar per la postveritat que tergiversa la realitat”.

Finalment, Gelpí ha demanat a Déu que “ens ajudi a passar aquests dies sempre amb un esperit pacífic i a estar al lloc que ens correspon d’aquest moment de la història”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa