MónTerrassa
La bandera espanyola al pont de Renfe de Terrassa, resisteix
Pengen una bandera espanyola
Pengen una bandera espanyola | J.J.

!--akiadsense-->

Diumenge de la setmana passada, el Grupo de Defensa y Resistencia (GDR) Tarrasa va penjar una gran pancarta el pont de la vía de Renfe a Josep Tarradellas amb el passeig del 22 de Juliol. Un veí de la Rambla la va fotografiar. El lema: “Las calles son de todos”. La bandera es va col·locar la matinada en un dels llocs més transitats i visibles de la ciutat.

Una setmana després, la pancarta continua allà. I això que el servei de recollida de queixes a l’espai públic va demanar als veïns que ho van denunciar que expliquessin que hi posava. La contestació després de saber-ne el missatge, de marcat to polític, va ser que passarien la informació a “instàncies superiors” per veure si sabia de treure o no. Sembla però que no s’ha considerat prioritària la seva retirada.

Això ha indignat a més d’un ja que uns dies abans, s’havia penjat una pancarta en contra de la sentència judicial de La Manada i les brigades municipals la van retirar al cap de poques hores. En aquesta ocasió. Tanmateix, cal dir, que el vent ha fet que la pancarta es doblegués i ara sigui pràcticament il·legible el missatge.

Pengen una bandera espanyola

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix