MónTerrassa
Patricia Reche pren possessió com a regidora de Terrassa
  • CA

En una sessió extraordinària del Ple municipal, Patricia Reche ha pres possessió com a regidora de l’Ajuntament de Terrassa. Reche assumirà la regidoria de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, així com la presidència del Consell Municipal del Districte 5, que ocupava des del principi de la legislatura Xavier Fernández Rivero. Tindrà prop d’un any per poder desenvolupar aquestes tasques abans no arribin les eleccions municipals, l’any 2023.

Patrícia Reche, de 31 anys, és regidora per Tot x Terrassa i graduada en Educació Social per la Universitat Autònoma de Barcelona. Fins avui, ha exercit com a educadora a la Fundació Educativa Terrassa. A més, també ha estat presidenta del Consell de Joves de Terrassa com a representant de l’entitat Grup Colònies Ca n’Anglada.

Patrícia Reche Martínez anava a la llista electoral del partit en les eleccions municipals de 2019 en la posició número 12. L’educadora ha passat per davant del número 11, Juan García, president de la Hermandad Andaluza San José de Abrucena.

Adéu de Xavi Fernández

Xavier Fernández Rivero deixa el càrrec “per motius personals”. D’aquesta manera posa punt i final a la seva carrera política després de 3 anys com a regidor, dins del govern municipal. Rivero ha tingut una guerra oberta al llarg d’aquests 3 anys amb el sindicat policial SPL-CME, amb el qual se les han tingut per les condicions laborals i per la reorganització de les divisions i del departament policial.

Vull agrair al Xavi la seva feina, el seu compromís i ser una part imprescindible d’aquest projecte. El Xavi és una de les persones que em va acompanyar des de l’inici, amb qui he compartit molta feina, moltes hores de treball i molts moments, també, personals”, ha subratllat. I ha acabat el missatge amb un clar: “Moltes gràcies, Xavi. T’estimo”, va escriure el líder de Tot per Terrassa i alcalde Jordi Ballart.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa