MónTerrassa
Una pancarta “Presos polítics” a l’Ajuntament desferma la ira de Cs i Vox
  • CA

Aquest plenari de gener serà la darrera sessió ordinària de l’Ajuntament de Terrassa abans que s’iniciï el judici contra els presos i presses polítics. Des d’ERC-MES no s’ha volgut desaprofitar la darrera ocasió per intentar conjurar una majoria dins la junta de portaveus per aconseguir un suport clar del Consistori a “persones empresonades injustament i sotmeses a un judici polític. Una iniciativa que podria ser aprovada amb el suport de Pdecat, CUP i Comuns per situar una pancarta mentre duri el judici a tota la llargada del balcó de l’Ajuntament expressant aquest suport”.

EL TEXT

Donada la proximitat del judici a les persones preses per raó de les seves idees, defensades sempre de forma pacífica i democràtica, la Junta de portaveus de l’Ajuntament de Terrassa adopta el següent:

ACORD

Primer. – Que el govern municipal pengi una pancarta a tota la llargada del balcó noble de l’Ajuntament de Terrassa amb un text de suport a aquestes persones mentre duri el judici.

Representants de Ciudadanos i de Vox ja han expressat el seu rebuig i fins i tot amenecen amb anar als tribunals si es penja la pancarta a la balconada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: evaristu a gener 30, 2019 | 12:21
    evaristu gener 30, 2019 | 12:21
    El midungui de VOX por favor que devuelva el titulo de la ESO , o ya quieren recuperar el momenclator franquista ,"ni estan ni se les espera " NO PASARAN.
  2. Icona del comentari de: Pepdefum a gener 31, 2019 | 15:48
    Pepdefum gener 31, 2019 | 15:48
    No cal que patiu, si algún dia vos tanquen a vosaltres, posare un missatge reivindicatoria a la galleda de les escombreries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa