MónTerrassa
Ona Martínez s’estrena com a portaveu d’una ERC Terrassa amb grans canvis
  • CA

Ona Martínez Viñas és la flamant candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’alcaldia de Terrassa i, des de ja, la nova portaveu del grup republicà a l’Ajuntament. El tinent d’alcalde Isaac Albert ja havia anunciat que li cediria la responsabilitat. D’aquesta manera, la seva substituta es pot anar foguejant i guanyant visibilitat pública de cara als comicis de l’any vinent. Avui s’ha visibilitzat el relleu, i hi han estat presents tots els membres del grup municipal. A la sala de premsa de l’Ajuntament hi havia portaveu entrant i sortint, Carles Caballero, Pep Forn i Teresa Ciurana.

Ona Martínez, Isaac Albert, Teresa Ciurana i Carles Caballero/Joan Manel Oller

Ona Martínez i Isaac Albert i Agut també han donat avui a conèixer els canvis dins l’organització del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Terrassa, fruit de la designació de la jove republicana com a cap de llista. Teresa Ciurana es manté com a portaveu suplent. I Isaac Albert com a president del grup municipal, i a més a més ha confirmat que acabarà aquest mandat.

Isaac Albert ha explicat que la nova organització no implica cap canvi: “Governem i continuarem governant per la ciutat. Som lleials als nostres principis, a la nostra ciutat i al compromís que tenim amb la seva gent”. També ha reblat que després de 15 anys al capdavant, calia fer un passa al costat, i ha considerat el seu relleu el present i el futur de la formació republicana a la capital del Vallès Occidental. “A ERC som fidels als nostres principis però leials als pactes que arribem i amb la gent”.

Pep Forn, Ona Martínez, Isaac Albert, Teresa Ciurana i Carles Caballero/Joan Manel Oller

Ona Martínez ha afirmat que la primera acció com a portaveu és posar-se a disposició dels veïns i veïnes i de les entitats de Terrassa. «La primera feina d’un portaveu no és parlar, sinó escoltar». “Continuarem la feina diària de construcció, millora i transformació amb l’objectiu de poder donar-li un nou impuls a partir del 2023».

La flamant candidata i portaveu es quedarà sense dos dels pilars dels últims 15 anys, Isaac Albert i Carles Caballero, pleguen en acabar la legislatura. Ona Martínez no ha volgut parlar encara de la candidatura, ni de si els regidors Teresa Ciurana i Per Forn hi seran. “Compto amb ells, des de dins o des de fora”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa