MónTerrassa
Només català a l’Agència Tributària i zero castellà, es queixa Cs Terrassa
  • CA

Pel Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Terrassa, l’Agència Tributària de Catalunya incompleix les lleis i vulnera els drets lingüístics de la ciutadania. El partit taronja afirma que cal posar-hi fi. I per això presentarà una iniciativa al ple municipal de gener, que se celebrarà el divendres vinent, dia 28. Els d’Inés Arrimadas a la capital del Vallès Occidental reblen que “les comunicacions de l’Agència Tributària de Catalunya només es fan en català”. Són paraules del líder local i portaveu Javier González.

El cap de la formació a Terrassa centra les seves crítiques en els enviaments de l’organisme de la Generalitat. Javier González es refereix exactament “als enviaments postals als domicilis particulars dels ciutadans informant sobre la liquidació de l’impost sobre emissions”. En aquest sentit, el portaveu taronja a l’Ajuntament lamenta que no s’estigui complint “l’obligació legal de posar a l’abast de tots els contribuents la documentació oficial en totes les llengües oficials”. Són les raons que duen a Cs Terrassa a presentar en el ple una proposta per “sol·licitar a l’Agència Tributària de Catalunya redactar totes les seves comunicacions postals i requeriments de liquidació en les dues llengües oficials de Catalunya””,perquè aquestes “s’aliniïn amb la legislació vigent i no es continuïn vulnerant els drets lingüístics dels ciutadans de Catalunya”.

En contra del nou impost que gravarà les Emissions de Diòxid de Carboni

Ciutadans també s’ha mostrat en contra del nou impost que gravarà les Emissions de Diòxid de Carboni dels vehicles de Tracció Mecànica. El partit d’Arrimadas va presentar una proposta el desembre de 2021 al ple “per reclamar a la Generalitat deixar sense efecte aquest impost per ser un impost que no és verd, no està ben dissenyat ni és equitatiu ni progressiu”, però no va gaudir dels suports de la resta de grups amb presència al Consistori. “Aquest impost penalitza a les famílies amb ingressos més baixos que no poden canviar-se de vehicle”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 21, 2022 | 10:35
    JordiP gener 21, 2022 | 10:35
    No toca els cataplins qui vol sinó qui pot, siudatans. I a partir de les properes eleccions possiblement ni tan sols hi sereu vius. Aneu, aneu protestant, inútils, que se us acaba el xollo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa