MónTerrassa
Jordi Ballart: “Ni girem l’esquena ni minimitzem la realitat que estem vivint a Terrassa”
  • CA

Ni girem l’esquena ni minimitzem la realitat que estem vivint. Aquest cap de setmana s’han produït casos de violència a la ciutat que condemnem rotundament i que ens preocupen, tant per les pròpies persones agredides com per la sensació d’inseguretat i perill que es pot generar als carrers de Terrassa i a la seva ciutadania. Des del primer moment, ja dissabte al matí, em vaig reunir amb els cossos de seguretat de la ciutat per adaptar els dispositius policials a les noves circumstàncies i hem mantingut contacte constant per trobar els autors dels fets.

Les investigacions continuen obertes i s’està treballant en la seva identificació i detenció. La violència, l’incivisme o les agressions, no tenen cabuda a la nostra ciutat.

Davant d’això estem fent i farem tot el que estigui a les nostres mans tant perquè no es tornin a produir, com per a que els terrassencs i les terrassenques recuperin la tranquil·litat que es mereixen. Estic en contacte amb el Conseller d’Interior de la Generalitat per incrementar la presència de Mossos d’Esquadra i d’operatius conjunts al carrer de manera immediata, i en especial als espais més sensibles.

En les properes hores, ho concretarem. A la ciutat comptem amb un Cos de Policia Municipal que fa una gran feina i que ens tindran sempre al seu costat, però també que cal prendre mesures de reforç quan és necessari. També sabem que cal treballar en tot l’escenari, actuant tant des de la vessant social com en la intervenció socioeducativa, però la situació ens porta a haver de fer front a les circumstàncies i actuar de manera imminent i efectiva. La seguretat de la ciutat és una prioritat i no ens tremolarà el pols per tal de garantir-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa