MónTerrassa
Els terrassencs situen l’aigua entre els millors serveis que reben
  • CA

!--akiadsense-->

El servei de subministrament d’aigua rep una nota de 7 per part dels terrassencs, segons es desprén dels resultats del Baròmetre de la ciutat, una macroenquesta que ha realitzat el passat mes de febrer i març l’empresa MDK a un total de 1.100 egarencs per encàrrec de l’Ajuntament.

El Ple de març va aprovar definitivament la gestió directa del servei d’abastament d’aigua mitjançant una entitat pública. Començava la darrera fase d’un procés que portarà a una gestió 100% municipal a finals d’any.
Es demanava els ciutadans que posessin nota de 0 a 10 a diversos aspectes relatius als serveis públics de la Ciutat. Els millor valorats (amb una nota mitjana per sobre de 7) són el transport públic dins la ciutat (la xarxa pròpia d’autobusos), el funcionament dels casals i centres cívics, l’oferta comercial, l’entorn natural (anella verda) i el subministrament d’aigua (en cinquè lloc, amb un 23,2 per cent dels enquestas que li posaven un excel·lent).

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: publicidad? a abril 27, 2018 | 10:08
    publicidad? abril 27, 2018 | 10:08
    El agua sin presión de terrassa, no tiene presión...... vamos mejor servicio ? que certificadoras hagan test, pero certificadoras extranjeras ....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa