“Davant la situació viscuda les darreres setmanes a Catalunya, el jovent combatiu de la ciutat de Terrassa hem decidit no quedar-nos de braços plegats i seguir sent exemple de lluita i dignitat”, així comença el primer comunicat que ha realitzat l’Assemblea de Joves de Terrassa (AJT), els quals el passat dimarts 29 d’octubre van fer la seva primera assemblea.

Des de l’entitat afirmen que els motius que els han dut a organitzar-se és que “estem fartes de veure com el govern autonomista català no només no compleix el mandat popular de l’1-O sinó que a més desmobilitza qualsevol iniciativa sorgida de les classes populars” i afegeixen que també diuen “prou a la brutalitat policial exercida per les forces d’ocupació contra la gent, especialment contra els joves”.

L’Assemblea de Joves de Terrassa neix amb l’objectiu de “demostrar que encara que ens empresonin i ens oprimeixin seguirem lluitant als carrers” i aposten per “l’organització, la desobediència civil i l’autodefensa”. Des de l’entitat convides als joves egarencs a participar de l’Assemblea i a seguir les convocatòries que es vagin fent des del compte de Telegran @ajtrs.

Nou comentari