MónTerrassa
Millo acusa Piqué d'”intransigent” i de “generar odi” contra ell
  • CA
L'exdelegat del govern espanyol Enric Millo
L’exdelegat del govern espanyol Enric Millo | Tribunal Suprem

Enric Millo ha tornat a la càrrega. Hores després de qualificar d'”irresponsable” la concentració de persones que hi va haver davant la seu d’economia de la Generalitat, i on Jordi Cuixart, a qui va acusar de retenir la comitiva judicial, el polític terrassenc del Partit Popular ha carregat contra Gerard Piqué i TV3. El central blaugrana l’havia acusat de “mentider” per compartir a Twitter una piulada amb un vídeo manipulat de Cuixart que només durava dos segons i on no es podia veure tot el que va passar en aquell moment.

Millo ha tornat a respondre, i ha demanat a Piqué no “difamar” el seu nom. “No t’he insultat mai, respecto la teva manera de pensar. Tu demostres ara intransigència amb qui pensa diferent que tu, i voluntat de generar odi en contra meu. Dir la veritat és el millor camí per defensar la llibertat!”. Poc després, ha tornat a la càrrega amb una altra piulada: “Posats a informar de l’atac de Gerard Piqué contra mi, que no fa altra cosa que generar odi contra la meva persona, considero que el 3/24 també podría incloure la meva resposta. Seria massa demanar? Massa objectiu o neutral per a TV3?”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amadeu a març 08, 2019 | 07:20
    Amadeu març 08, 2019 | 07:20
    Aquest home ho pot haver fet bé O malament però es mereix un respecte per part de tothom. Sr. Piqué dediquis a jugar futbol i rebera aplaudiments allà on vagi,en cas contrari ja sap a lo que se exposa.
  2. Icona del comentari de: Laia a març 08, 2019 | 08:11
    Laia març 08, 2019 | 08:11
    Sr Amadeu, Piqué "Aquest home ho pot haver fet bé O malament però es mereix un respecte per part de tothom " Sr amadeu..."dedica't " a lo tuyo" i rebràs aplaudiments allà on vagis, al contrari " ja sap a lo que se exposa ".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa