MónTerrassa
Meritxell Lluís escollida membre del Consell Nacional de Junts

La regidora i portaveu de Junts per Terrassa, Meritxell Lluís, ha estat escollida membre del Consell Nacional de Junts. La candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals de 2023 va ser la representant de la comarca del Vallès Occidental que va rebre més vots. El partit va escollir aquest dies 6 i 7 d’octubre els nous membres del màxim òrgan de govern entre congressos. Es va fer coincidint amb les votacions per decidir la continuïtat o no al Govern català.

La votació arriba després del Congrés Nacional de Junts per Catalunya. Meritxell Lluís però, no estarà sola al Consell. I és que la segona persona més votada a la comarca va ser Núria García, quarta tinenta d’alcalde de Matadepera. A més, al nou Consell també hi ha Marc Gijón com a president comarcal, Montserrat Caupena com a membre de la Direcció Nacional, i Josep Rull, nou president de l’òrgan.

“Terrassa, un paper clau en les decisions de Junts”

La candidata Meritxell Lluís s’ha mostrat agraïda pel suport de Junts per Terrassa i de la comarca. “Terrassa, com a tercera ciutat del país, ha de jugar un paper clau en les decisions del partit a nivell nacional” ha explicat. “Junts és un partit que creu en la democràcia interna i creu en la importància de les bases a l’hora de prendre decisions, ho hem demostrat amb la consulta sobre la continuïtat del Govern i ho continuarem demostrant” ha reblat.

Respecte a la consulta sobre la continuïtat de Junts al Govern la candidata terrassennca ha volgut posar èmfasi en la participació i en la capacitat del partit de donar veu a la militància i aplicar els resultats amb maduresa i unitat. “Que hagi participat el 80% de la militància vol dir que Junts és un partit fort i amb una militància implicada, disposada a treballar pel país des d’allà on correspongui en cada moment.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa