MónTerrassa
Meritxell Batet: “No es tracta de negociar res, sinó de fer fora Rajoy”
Meritxell Batet i Alfredo Vega
Meritxell Batet i Alfredo Vega | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

La coordinadora dels diputats del PSC al Congrés, Meritxell Batet, ha estat a Terrassa i s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, Alfredo Vega, amb qui ha visitat la Festa Major del barri del Cementiri Vell i la Festa de la Primavera que organitza la Hermandad de San Sebastián de Fiñana. Posteriorment, també han assistit la Diada del Patrimoni dels Minyons.

Meritxell Batet ha parlat sobre la moció de censura que ha registrat el Grup Socialista al Congrés i ha explicat que Pedro Sánchez parlarà amb totes les forces polítiques, “tot i que no es tracta de negociar res, sinó d’estar d’acord amb el fet que Mariano Rajoy ha de sortir de la Moncloa per la salut de les nostres institucions”.

Batet ha remarcat que els socialistes “assumim la responsabilitat de presentar aquesta moció “de dignitat”, i ha criticat l’actitud de Ciutadans, “un partit que s’omple la boca de regeneració política, però que quan arriba l’oportunitat, l’únic que fa és buscar excuses per no fer fora el PP”.

La diputada del PSC al Congrés ha defensat aquesta moció “perquè el moment l’exigeix. Cal estar a l’alçada, al final hem de decidir si volem mantenir Mariano Rajoy o si volem un govern socialista, amb una agenda de polítiques socials que urgeix, un executiu que treballi per regenerar el país i recuperar la dignitat de les institucions”. Tenim l’oportunitat de tenir una democràcia de major qualitat”.

Quart Cinturó i la nova estació de Can Boada de Terrassa

Meritxell Batet també ha explicat que en el ple de Pressupostos, PP i Ciutadans han tombat totes les esmenes socialistes, també aquelles que afecten directament la ciutat de Terrassa i la seva demarcació. El Grup Socialista al Congrés havia reclamat una partida per finalitzar els trams Terrassa-Granollers i Abrera-B224-A-2 de la B-40. Una demanda que s’incloïa en l’esmena única amb càrrec a la Disposició Addicional Tercera de l’Estatut, quantificada en més de 446 milions d’euros que recollia, a més del Quart Cinturó, el corredor mediterrani, el rescat de peatges o la N-260 entre altres reivindicacions. D’altra banda, PP i C’s també han votat en contra, explica, de les esmenes del PSC que demanaven incloure en els pressupostos la redacció del projecte constructiu de la nova estació de Renfe a Can Boada (R4) i una segona esmena per demanar al Govern que millori el tram de les vies de Renfe al seu pas per Passeig 22 de Juliol de la ciutat de Terrassa.

Tampoc han prosperat, remarca, una esmena que demanava més recursos per al conjunt monumental de les Esglésies de Sant Pere, una per ampliar l’estació de la Renfe a Castellbisbal i una altra esmena per demanar una partida que permeti realitzar la remodelació de l’estació de Rubí, de manera que es pugui fer accessible per a les persones amb discapacitat.

Referent a Sant Cugat del Vallès, PP i C’s han rebutjat dues emenes socialistes: una perquè es pugui fer un estudi per transformar en intercanviadores les dues estacions de Renfe al municipi i una segona per dotar amb una partida d’un milió i mig d’euros al Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR). Segons ha manifestat Batet: “Els PGE incompleixen amb Catalunya i amb l’Estatut”. La diputada ha demanat que d’una vegada per totes “es pugui complir amb les necessitats dels ciutadans i les ciutadanes de Catalunya”. Segons ha dit Batet: “des que governa el PP s’han anat acumulant les necessitats i els incompliments i amb el rebuig de les esmenes socialistes, Catalunya segueix sense rebre el tracte que es mereix”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Què més dona un feixista o un altre? a maig 28, 2018 | 15:17
  Què més dona un feixista o un altre? maig 28, 2018 | 15:17
  No, canviar el Mariano per al primo del Rivera, no cal, cal fotre el camp d'un estat que ens criminalitza, insulta, amenaça, va contra la nostra cultura, economia, infraestructures, lleis, institucions ...
 2. Icona del comentari de: sometent a maig 28, 2018 | 15:25
  sometent maig 28, 2018 | 15:25
  Te P...M...!!
 3. Icona del comentari de: fideli a maig 28, 2018 | 15:52
  fideli maig 28, 2018 | 15:52
  quina colla d'idiotes... de neixament?
 4. Icona del comentari de: Àngel Drach a maig 28, 2018 | 16:46
  Àngel Drach maig 28, 2018 | 16:46
  De cap manera, senyora! Aquests també ens prenen per rucs!
 5. Icona del comentari de: Pepe a maig 28, 2018 | 19:17
  Pepe maig 28, 2018 | 19:17
  Batet a cagar a la via!! Per Cat és el mateix vosaltres com el pp o c’s, tots sou colons.
 6. Icona del comentari de: Torroella a maig 28, 2018 | 20:48
  Torroella maig 28, 2018 | 20:48
  I qui li ha posat i l'ha mantingut a la Moncloa, Meritxell? Vull dir, passada la pantomima que va fer el PSC en la investidura, qui l'ha votat dia sí i dia també des de llavors?
 7. Icona del comentari de: al a maig 28, 2018 | 21:41
  al maig 28, 2018 | 21:41
  Tanto monta monta tanto...
 8. Icona del comentari de: Ganxet. a maig 29, 2018 | 09:21
  Ganxet. maig 29, 2018 | 09:21
  No té cap sentit canviar un anticatalà per un altre. Ens insulten igual.

Nou comentari

Comparteix