MónTerrassa
Melgares, sobre el recurs a Rull: “Hi ha institucions que no estan actuant democràticament”
  • CA
Lluïsa Melgares, tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat
Lluïsa Melgares, tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat | Canal Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dijous, ha tingut lloc la visita institucional a les obres que s’estan duent a terme al nou aparcament de l’estació de Nacions Unides a Terrassa. La visita ha comptat amb representants de FGC així com del responsable del programa Compromís Verd de Mútua Terrassa i exconseller de Territori, Josep Rull. Per part de l’Ajuntament, hi ha hagut la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, i la regidora de Salut, Mònica Polo.

Melgares ha centrat la seva intervenció en agrair la tasca de Josep Rull per tal de fer realitat el perllongament de FGC i ara, el nou aparcament que donarà servei als veïns dels barris pròxims, així com també usuaris de transport públic. “Amb l’estació, les noves parades de bus i ara l’aparcament, la part nord de Terrassa ha quedat amb un servei que és envejable. I per això hem de donar les gràcies a la Generalitat, a FGC i, sobretot, al senyor Rull i el seu esperit terrassenc“, ha manifestat, per tot seguit afegir que “penso que és una injustícia el que està patint. Les persones demòcrates -tinquem la ideologia que tinguem- crec que tot això ens estan despertant unes idees i unes sospites que no són dignes de l’època que estem vivint i del segle XXI. Vull que quedi clar, que jo estic totalment en contra del recurs que ha interposat la fiscalia i espero que el govern de l’Estat sàpiga que té institucions que no estan actuant democràticament”.

Sobre l’aparcament, Melgares ha destacat que el “Park and Ride” de FGC no és “un petit detall, per nosaltres és molt important i vital. Perquè ens dona la possibilitat d’intermodalitat per a persones procedents d’urbanitzacions i veïns que es troben lluny de les estacions de tren. Sense una zona d’aparcaments es fa difícil que puguin agafar i fer ús del transport públic”, ha matisat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa