MónTerrassa
Melgares reclama de nou solucionar la “injustícia” de la zona 3 de Terrassa
  • CA

Aquest dijous va tenir lloc una visita d’obres al futur aparcament de l’estació de Nacions Unides de FGC. Malgrat que el protagonista era el nou “park and ride” que es posarà en funcionament al pròxim mes d’octubre, des del govern de Terrassa no han volgut perdre l’oportunitat per tornar a reclamar la discriminació que pateix la ciutat en la zona tarifària.

Ha estat la tinenta d’alcalde qui, dirigint-se directament al president de FGC, Ricard Font, ha manifestat que “estem a la segona corona però som a la zona 3, tenim als mateixos quilòmetres que Sabadell però els egarencs patim una injustícia econòmica a l’hora de pagar el bitllet”, ha manifestat Melgares dirigint-se clarament a Ricard Font, i ha reclamat que se solucioni aquest greuge històric que s’està patint. “Espero que això sigui una prioritat per a FGC i que hi hagi un canvi immediat”, ha reclamat.

Per la seva part, el president de FGC ha volgut deixar clar que “com operador, igual que mig país, estem esperant l’arribada de la T-Mobilitat. Aquest abril s’havia de posar en marxa però per desgràcia la crisi sanitària de la Covid ens hem hagut d’esperar”, ha dit i ha afegit que “esperem que de cara al 2021 sigui una realitat. Aleshores, entrarà en funcionament una tarifa que es pagarà per quilòmetres, que serà homologable i que serà justa. I sempre recordo que els quilòmetres es mesuraran en vol, no en funció dels quilòmetres que tingui aquella línia del tren, sinó que la distància es mesura de punt a punt, independentment del recorregut del tren”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa