Aquest dijous, l’alcalde Jordi Ballart ha tornat a posicionar-se sobre la continuïtat del Quart Cinturó fins a Sabadell. El líder de Tot per Terrassa ha insistit en què la infraestructura és necessària que finalitzi a la cocapital vallesana i no en una “rotonda” a la nostra ciutat.

Aquestes declaracions, contràries a les que ha fet públiques el seu soci de govern, ERC, aquesta setmana tampoc han estat ben rebudes per al líder de Terrassa en Comú, Xavi Matilla, que en una piulada ha contraposat un projecte “que deprederà territori agrícola” amb la campanya que ha iniciat recentment l’Ajuntament sota el lema “revolució verda”.

La reflexió de Matilla ha estat contestada per l’alcalde, que li ha preguntat directament: “I quina solució tens per evitar que una via d’alta capacitat acabi a una rotonda a un barri de la ciutat? Això no portarà més vehicles a Can Roca i dins de Terrassa si no es busca una solució?”, ha manifestat. El comú no ha defugit l’interrogant i ha respost: “Estic segur que es poden estudiar alternatives d’ordenació perquè la ciutat defineixi una nova façana nord que eviti el que dius. Dit això, sense ànim de generar polèmica, crec que és normal i necessari que us demanem als que governeu solucions coherents amb el vostre discurs”.

Nou comentari