MónTerrassa
Club Futbol Matadepera rebutja una sentència “purament política”
  • CA

Comunicat íntegre

Davant el fet excepcional i greu que hem viscut avui amb la publicació de la sentència que envia a 100 anys de presó a la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya Sra. Carme Forcadell, a l’Honorable Vicepresident Sr. Oriol Junqueras i als Honorables Consellers del nostre Govern legítim Sra. Dolors Bassas, Sr. Joaquim Forn, Sr. Raül Romeva, Sr. Jordi Turull i, especialment al Sr. Josep Rull, i als activistes socials i Presidents d’Omnium Cultural Sr. Jordi Cuixart i de l’Assemblea Nacional de Catalunya Sr. Jordi Sànchez, la Junta Directiva del Club Futbol Matadepera us vol fer arribar aquest comunicat:

La Junta Directiva del Club Futbol Matadepera, des de la defensa dels Drets reconeguts internacionalment com el Dret de la Llibertat d’Expressió i el Dret dels Pobles a Decidir el seu futur, Dret a l’Autodeterminació, i després de la sentència condemnatòria dictada pel Tribunal Suprem espanyol amb relació al procés obert contra els líders cívics i polítics catalans, manifesta el seu rebuig a aquesta sentència purament política i vol fer arribar el seu suport i solidaritat als presos i preses, i a les famílies dels qui són avui privats de la seva llibertat per que tots poguèrem exercir aquests drets.

Així mateix, expressem, i demanem, que només a través del diàleg i la negociació política es podrà trobar una solució al conflicte, així com l’alliberament de tots els presos i preses condemnats avui, els activistes en presó provisional, i, també, el retorn dels exiliats.

Igualment, us comuniquem que el Club Futbol Matadepera garanteix a tots els seus entrenadors el seu dret a la manifestació i a la vaga davant aquesta condemna política, i, tanmateix, es garantiran eels serveis necessaris per a l’obertura de les instal·lacions esportives i la continuïtat dels entrenaments a tots els jugadors assistents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa