MónTerrassa
Manu Reyes (PP) qualifica a l’Ajuntament de Terrassa “d’okupafriendly”
  • CA

El president del Partit Popular (PP) de la demarcació de Barcelona qualifica a l’Ajuntament de Terrassa “d’okupafriendly”. La forma friendly és un adjectiu anglès que vol dir “que es comporta com un amic” o ‘”adaptat o favorable a una determinada cosa”.

Manu Reyes, acompanyat pel portaveu nacional del PP en matèria d’immigració, Pepe Ortiz, i la presidenta local del partit, Marta Giménez-Arcusa -que sona també com a cap de llista a la capital egarenca per les eleccions municipals-, han visitat el barri de Can Anglada amb la intenció d’escoltar als veïns, “que es queixen dels problemes de convivència per la immigració il·legal a la zona , la okupació d’habitatges i la inseguretat”.

En roda de premsa, la representant local, Marta Giménez, ha lamentat el que considera “la desídia de l’Ajuntament davant la immigració il·legal”. Tanmateix, ha responsabilitat a l’equip de govern “per la manca de seguretat i la brutícia al barri de Can Anglada”, i ha parlat dels problemes de convivència que genera aquesta immigració il·legal. “Malauradament hem presenciat una pica baralla entre els veïns i m’ha entristit i preocupat molt” pel que li ha exigit a l’ajuntament que actuí el més ràpidament possible.

“La gent té por de sortir de casa

Manu Reyes que ha acusat a l’Ajuntament d’haver convertit la ciutat en un lloc okupafriendly’ ha lamentat que els veïns “tenen por de sortir de casa per si algú els ocupa casa seva”, i ha explicat que el PP “reclama un canvi legislatiu en el Codi Penal per agilitzar les desocupacions, a més d’endurir l’empadronament perquè els okupes no puguin accedir a ajudes”.

Per la seva banda, Pepe Ortiz, ha afirmat que a “la immigració il·legal sempre porta problemes, perquè incomplir la llei sempre comportar problemes”. Ortiz ha insistit que el partit defensa la immigració, però “regular, ordenada i orientada al mercat laboral” i ha acusat al partit socialista de ser el responsable de “l’efecte crida amb la immigracions il·legal”. Finalment ha afegit que Can Anglada pateix les conseqüències de “la immigració irregular” que es tradueix en més ocupacions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amadeu a gener 31, 2022 | 09:34
    Amadeu gener 31, 2022 | 09:34
    Jo abans votava esquerres (PSOE/PSC/CUP o ERC) Ara mai més. I després es preguntaran per què està creixent tant la dreta i la extrema dreta.... Una cosa és ser d'esquerres (encara em considero) i altra cosa és defensar delinqüents, robatoris, okupacions, enganx il·legals, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa