MónTerrassa
L’unionisme s’oblida de Terrassa en els perfils de Twitter
  • CA

Les imatges que tenen els perfils de Twitter dels partits polítics terrassencs són reflex d’allò que volen projectar a la xarxa.

De forma majoritària, els partits unionistes ignoren Terrassa dels seus perfils, en les imatges de capçalera. Es pot comprovar que el PSC té una imatge de Pedro Sánchez; Ciutadans, una imatge amb protagonisme per Inés Arrimadas i Albert Rivera; i, finalment, el PP no té imatge de cap líder i disposa d’un perfil més neutre. Per altra banda, els partits defensors de la República inclouen més referències a la ciutat, excepte la CUP.

ERC inclou la paraula ‘República’ i visibilitza els perfils socials del partit a la ciutat; el Pdecat utilitza una imatge de Terrassa; la CUP té una foto que fa referència a la ‘República’; i Moviment d’Esquerres utilitza una foto de la Masia Freixa. Finalment, Terrassa En Comú utilitza una imatge d’un acte del partit a la ciutat.

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No és oblid a febrer 17, 2018 | 10:24
    No és oblid febrer 17, 2018 | 10:24
    No ha estat oblidat per l'unionisme, és ignorat deliberadament. Tot el que fa referència a la identitat, els hi produeix urticària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa