MónTerrassa
L’Observatori Contra l’Homofòbia trasllada al Síndic i al Govern l’assetjament a Ballart
  • CA

Aquest dimecres, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, feia pública una nova denúncia per comentaris homòfobs i racistes cap a la seva persona. No és la primera vegada que l’alcalde posa de manifest tot tipus de missatges obscens o de contingut sexual del que n’és objecte.

Des de l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) han emès un comunicat en què condemnen “els continus i injustificats assetjaments homòfobs que pateix, de manera reiterada, en Jordi Ballart, alcalde de Terrassa. És intolerable que avui dia segueixin succeint agressions motivades per la intolerància i l’odi a la diversitat sexual amb total impunitat i llibertat. No podem deixar que aquests comportaments i actituds violentes formin part d’una normalització social, així doncs, exigim l’activació de tots els mecanismes legals necessaris que aturin aquests incidents de forma eficient i efectiva”.

Des de l’OCH exposen que s’ha comunicat els fets al Govern de la Generalitat perquè activi i faci efectiu el reglament sancionador de la Llei 11/2014 per tal de que “cap agressió o discriminació quedi impune davant de la justícia”. A més, des de l’Observatori Contra l’Homofòbia s’ha deixat constància dels fets al Síndic de Gregues “a fi de buscar l’empara i la garantia dels nostres drets com a ciutadans”.

“Fem una crida a manifestar el rebuig als atacs i la solidaritat amb l’alcalde. Hem de fer front i esborrar tot tipus de comportaments i actituds discriminatòries cap el col·lectiu LGTBI per donar pas a un model social basat en la tolerància i el respecte”, subratllen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa