MónTerrassa
Lluís: “Si l’independentisme guanya a Terrassa el 2023, serà imparable”

Junts per Terrassa ha celebrat avui la presentació del partit polític a l’auditori del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) atapeït. Durant l’acte s’han definit els objectius del nou partit a Terrassa i a nivell autonòmic, i amb vista posada al 2023, Meritxell ha confirmat que l’independentisme ha de guanyar a la tercera ciutat de Catalunya per ser imparable. L’acte ha comptat amb l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya Laura Borràs, els ex consellers de la Generalitat de Catalunya Josep Rull i Jordi Turull, així com Miquel Sàmper, i les dues regidores de Junts a l’Ajuntament de Terrassa, Meritxell Lluís i Montse Trullàs. També hi han assistit regidors i regidores d’altres partits polítics a la ciutat del Partit Socialista a Catalunya (PSC) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

Sàmper ha donat la benvinguda a tots els assistents a la sala, ressaltat que Terrassa necessita Junts: “Terrassa necessita l’acció de les nostres regidores. Es necessita un nou aire a l’Ajuntament”. En aquest sentit, ha afirmat que “el resultat que pugui tenir Terrassa l’any 2023 és imprescindible pel grup i l’èxit nacional”.

Així ho han expressat també en la seva intervenció Trullàs i Lluís, qui han defensat que Junts és un partit que aplega diferents camins i experiències amb a independència coma únic objectiu. Han afegit que “ser regidores de la tercera ciutat més poblada de Catalunya ens esperona a no defallir”, i amb la vista posada a les eleccions municipals de 2023, Lluís ha afirmat que “si l’independentisme guanya a Terrassa serà imparable”.

Per la seva banda, Rull s’ha mostrat contrari a les declaracions de Mariano Rajoy sobre l’èxit en la desarticulació de l’independentisme. Turull, d’acord amb Rull, ha confirmat que l’independentisme segueix present però que sembla que “actualment s’està donant voltes a una rotonda”, i per aquest motiu “ens hem de tornar a compactar, marcar un itinerari, i marcar un horitzó en el temps”. Ha volgut posar èmfasi en que no pararà de reivindicar l’1-O i que “la gent hi és, però s’han de sumar esforços i energies”.

Per finalitzar, Borràs ha reafirmat l’afirmació dels ex consellers: “L’independentisme no ha parat malgrat la força de la repressió”. Una repressió que s’ha tornat a manifestar avui mateix, quan la Fiscalia ha demanat un any i vuit meso d’inhabilitació a l’anterior mesa del parlament per desobediència al Tribunal Constitucional. Per finalitzar, i donant la raó a Turull, ha subratllat que “el 52% ha de treballar per compactar-se”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselmo a desembre 03, 2021 | 19:50
    Anselmo desembre 03, 2021 | 19:50
    en el millor moment i en eleccions al Parlament on sempre puja una mica el vot indepe els resultats van ser : https://elecciones.ara.cat/parlament-14f/resultats/municipi/8/279/99/9/terrassa o sigui que la Meritxell deixi la medicació que no li va be i ja em vist com guanyant al Parlament aquí un xurro i a les municipals JUNTS 7.224 7,56% 2 Fins i tot Ciutadans va treure més vots i un regidor més

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa