MónTerrassa
Galeote, Martínez, Martos i Caro acompanyen Petit en la candidatura d’ECP

Terrassa En Comú Podem ha fet públics els noms de les persones que acompanyaràn a l’alcaldable Agnés Petit en els primers llocs de la llista electoral. Aquests son Òscar Galeote Freijo, Rut Martínez Hernández, Iván Martos Aguilar i Yésika Caro Pineda, tots ells implicats en entitats veïnals i ecologistes o amb lluites en defensa al dret de l’habitatge. Petit ho ha comunicat en una atenció als mitjans, on també ha informat que “s’està treballant” en la resta de la llista, que s’anirà conformant en els propers dies.

L’alcaldable ha expressat que “em sento molt orgullosa” dels noms que l’acompanyen i apunta que “segur que faran una gran feina per Terrassa, posant les persones al centre de les polítiques”. Es tracta d’una llista “que ens il·lusiona” pel que representa “la consolidació de la feina i esforços fets des de Terrassa En Comú Podem per tornar a l’Ajuntament el mes de maig“.

D’esquerra a dreta: Iván Martos Aguilar, Yésika Caro, Agnés Petit, Rut Martínez i Òscar Galeote | Laura Gómez

Coneix els primers llocs de la candidatura de Terrassa En Comú Podem

  • Òscar Galeote Freijo (número 2). Arquitecte urbanista, especialitzat en l’administració pública. També és membre de la Comissió de les Rieres de Terrassa i tècnic de planejament i habitatge a l’Ajuntament de Manresa. Ha estat voluntari i assessor a diversos espais veïnals i ecologistes de la ciutat (Comissió AEG, av. d’Egara, Tu ets Entorns Terrassa, Observatori de l’aigua…), així com a l’Associació per la defensa de la natura de Catalunya ADENC.
  • Rut Martínez Hernández (número 3). Llicenciada en Filosofia per la UNED. Treballa en matèria d’habitatge a l’administració pública, fent assessorament en el procés d’emancipació juvenil i especialitzant-se en situacions de risc de pèrdua d’habitatge i emergència habitacional, treballant com a tècnica a l’Ajuntament de Terrassa. Als 16 anys va entrar a militar a Joves amb Iniciativa, ICV i en l’actualitat milita a Esquerra Verda, i on és la coordinadora territorial del Vallès Occidental. ÉS sòcia de Greenpeace, Som Energia, Intermón Oxfam i membre de Dones d’Esquerra Verda.
  • Iván Martos Aguilar (número 4). Tècnic d’administració de sistemes informàtics, però treballa d’administratiu a la UA. Estudia el Grau en Relacions Laborals i Ocupació a la UOC. És membre dels Castellers de Terrassa i de l’associació de veïns Grupos Gibraltar – Lluís Companys. També porta molts anys militant a Terrassa en el PSUC-viu i a Esquerra Unida.
  • Yésika Caro Pineda (número 5). Activista de la PAH Terrassa fa 12 anys, compromesa amb la lluita del dret a l’habitatge i la discriminació de les persones que pateixen situacions de manca de vivenda. Acabant els estudis de tècnica superior d’Integració social.

En les properes setmanes donaran a conéixer els noms que conformen la resta de la llista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa