MónTerrassa
L’exèrcit espanyol continua sent benvingut a Terrassa
  • CA
Concert de la banda de l’exèrcit espanyol a Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La CUP lamenta “la falta de valentia del PSC a l’hora de rebutjar les pràctiques militaristes a Terrassa“. De fet, el vot contrari dels socialistes va ser clau perquè no prosperés la moció presentada pels cupaires en el ple de l’Ajuntament de Terrassa, en la qual proposaven declarar com a “non grats” els esdeveniments de l’exèrcit espanyol a la ciutat del Vallès Occidental. Per la regidora de la CUP, Maria Sirvent, “el vot en contra de la nostra moció és també un vot a favor dels exèrcits i dels actes militars”.

La moció sí que va rebre el suport de Terrassa en Comú (6 regidors) i ERC-MES (4), que juntament amb el vot de la CUP va conformar un front “en favor de la cultura de la pau” d’11 escons. A més a més, cal afegir l’abstenció de CDC (3). Així, si PSC s’hagués abstingut, la declaració hauria tirat endavant. Però els socialistes va votar en contra, com també el PP (1 regidor) i Ciutadans (3).

Ampli dispositiu policial

A més a més, la CUP també va voler cridar l’atenció sobre el decurs del concert militar del passat dijous. Una atenció en el gran dispostiu policial que es va mobilitzar. I és que el Centre Cultural de Terrassa i els seus voltants van quedar blindats per diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra, amb agents amb armes llargues (i alguns amb passamuntanyes). Cal afegir la presència extra de la Policia Municipal.

Per la CUP, aquesta “exhibició armamentística i de força” resulta, en primer lloc, “ridícula”. I subratllen que ni tan sols s’havia convocat cap protesta. En segon lloc, la titllen de “desafortunada: exhibir metralletes pels carrers de Terrassa és innecessari“. I en tercer lloc, l’agrupació muncipal lamenta que a un acte ja per ser militar s’hi afegís “un desplegament policial desmesurat. No volíem tassa? Doncs tassa i mitja ens van donar”.

Agents dels Mossos pel concert de l’exèrcit espanyol | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La gaita del tio Paco a octubre 28, 2016 | 09:30
    La gaita del tio Paco octubre 28, 2016 | 09:30
    Como dijo el Gran Grouxo Marx: La justicia militar es a la justicia lo que la música militar es a la música.
  2. Icona del comentari de: Iván a octubre 28, 2016 | 10:52
    Iván octubre 28, 2016 | 10:52
    Os pensabais que la repulsiva opinión cuatro perros terroristas de la CUP iba a quedar por encima de la opinión de la mayoría social no solo de Tarrasa, sino de toda la comarca? Viva España, y viva su Ejército!!!
  3. Icona del comentari de: Poli a octubre 28, 2016 | 15:31
    Poli octubre 28, 2016 | 15:31
    Si IVAN, Si pero com deia el acudit, però que viva bien lejos!!!
  4. Icona del comentari de: Monty a octubre 28, 2016 | 18:34
    Monty octubre 28, 2016 | 18:34
    espana ni es grande ,ni es una i menys lliure!!!! Es antidemocracia, corrupció, inquisició, totalitarisme ....
  5. Icona del comentari de: Bacoretta a octubre 29, 2016 | 09:54
    Bacoretta octubre 29, 2016 | 09:54
    A la gaita del tio Paco, Si diguesss la gaita de Bartolo encara. De música en saps alguna cosa ?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa