MónTerrassa
Les JERC Terrassa renoven l’executiva local
  • CA

El passat dimecres 12 de juliol, l’assemblea de les JERC Terrassa va escollir la nova executiva local. Oriol Guerrero tornà a ser escollit portaveu de la secció local, juntament amb l’equip que l’acompanyava: Bru Manzano com a secretari d’Organització i Sergi Gil com a secretari d’Acció.

La secretaria de finances i coordinació interna l’encapçala Sergi Marzà. Ona Martínez va ser escollida com a secretària d’Igualtat. Comunicació recau sobre Max Eritja així com Ivan Expósito s’encarregarà de la Secretaria 2.0.

Pel que fa a la Secretaria de Política Municipal Sergi Castells repeteix al capdavant d’aquesta tasca com també ho fa en Bernat Pizà en la Secretaria de Campanyes de Memòria Històrica. Albert Gallardo passa a ser el nou secretari de mediambient. A més la secció local de les Joventuts d’Esquerra Republicana escollí tres nous consellers nacionals, Bernat Pizà, Sergi Castells i Sergi Marzà.

La presentació va anar a càrrec d’Isaac Albert que va remarcar la necessitat que la joventut estigui ben present al dia a dia de la dinàmica de la ciutat així com en les diferents institucions.

Oriol Guerrero deixà clar els objectius que es marca l’equip de cara al nou panorama polític que es presenta en els propers mesos. “El referèndum de l’1 d’octubre és la primera gran fita que s’observa en el panorama proper i cal estar preparats, no hem defallit mai i no ho farem” va afegir Guerrero. “ “La campanya contínua tant en l’àmbit local com en el nacional és el principal objectiu de la mateixa manera que continuar participant de les institucions, associacions i altres, de la ciutat de Terrassa per construir la ciutat que volem!”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa