MónTerrassa
L’arxiver Joan Soler, protagonista de l’acte institucional de la Diada
  • CA

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, presidirà a les 19h d’aquest dimarts, dia 10 de setembre, l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Terrassa (Raval de Montserrat, 14-16). L’acte comptarà amb l’assistència de portaveus dels Grups Municipals i de membres de la Corporació Local.

L’alcalde obrirà l’acte i donarà la paraula a la regidora de Presidència, Jennifer Ramírez, que presentarà l’historiador i arxiver Joan Soler, que oferirà la conferència “L’Himne dels Segadors. Un origen mític. Un començament històric”. En finalitzar la conferència, hi haurà una cantada al Raval de Montserrat, davant de l’Ajuntament, a càrrec de Terrassa Ciutat Coral. En cas de pluja, la cantada tindria lloc al vestíbul de l’edifici consistorial (Raval de Monserrat, 14-16).

Joan Soler Jiménez (Terrassa, 1975) és llicenciat en historia (UAB), diplomat en Arxivística, Diplomàtica i Paleografia (Scuola Vaticana di Paleografia ed Archivistica), diplomat en Lletres Llatines (Università Pontificia Gregoriana) i postgraduat en Gestió de Documents electrònics (ESAGED). Actualment és director de l’Arxiu Històric de Terrassa i president de l’Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya, des del 2013. També és professor de Diplomàtica medieval, moderna i contemporània l’Escola d’Arxivística i Gestió Documental de l’UAB (ESAGED) i a la UB, en sengles màsters especialitzats en gestió de la informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa