MónTerrassa
L’ANC dona a conèixer les novetats per a la Diada de l’11-S

La Diada d’enguany va prenent forma. A més de la manifestació de la tarda, durant el matí, de 10 h a 15 h, s’habilitarà l’Espai Eines de País a Pla de Palau de Barcelona i els carrers del voltant. Segons ha informat l’ANC, serà un espai ampli dividit en dues parts. Una de central, ubicada al centre de la plaça, en la qual es podran trobar diversos punts interactius per “prendre consciència de quines eines hi ha per canviar la realitat actual i avançar cap a la independència, i de quines accions es poden dur a terme, a nivell individual o col·lectiu”. I una segona àrea ubicada als carrers que donen accés a la plaça, on hi haurà la part d’aplicació pràctica de les eines que s’hauran exposat a la plaça. Tot plegat, englobat dins la campanya Eines de País de l’Assemblea.

Així, per exemple, a la plaça es podrà trobar un punt interactiu en forma de test per saber si s’és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb la nostra economia sense ingerències polítiques; i als voltants s’hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui efectuar un canvi de contracte. Aquest mateix esquema es reproduirà amb cadascuna de les eines que planteja l’espai. “Es tracta de traslladar la idea principal que cadascú de nosaltres és una eina de país, i que els petits canvis, si esdevenen col·lectius, transformen la realitat”, explica l’ANC.

Inscripcions i seguiment

La concentració d’enguany tindrà lloc a plaça Espanya i s’estendrà pels carrers que hi desemboquen, els dos extrems de Gran Via, Paral·lel, Creu Coberta, Tarragona i Maria Cristina, formant un estel, símbol de l’objectiu independència. Com cada any, l’ANC recomana ser al lloc a les 16 h. Una de les novetats d’enguany és la possibilitat de seguir l’acte des de qualsevol punt del recorregut, ja que tots els trams estaran sonoritzats. L’acte central començarà a les 17.14 h i tindrà una durada aproximada de 45 minuts.

A més, les inscripcions a la Diada compten des d’aquest dimarts amb una nova possibilitat. A banda de l’habitual inscripció digital a diada.assemblea.cat, també existeix la possibilitat d’inscriures telefònicament al 93 655 82 82 de dilluns a divendres, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa