MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa rep la màxima puntuació en comunicació
  • CA
x
La rectora de la UAB, Margarita Arboix, lliura el segell Infoparticipa 2018 a l’Ajuntament de Terrassa | JORDI PARETO / AJUNTAMENT DE TERRASSA

El regidor de Transparència, Javier García, va assistir aquest dimecres a la tarda a l’acte de lliurament dels Segells Infoparticipa 2018, que atorga el Consell Certificador del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En aquesta edició, l’Ajuntament de Terrassa ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. L’acte va ser celebrat al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona i presidit per la rectora, Margarita Arboix.

El Consell Certificador del Segell Infoparticipa atorga aquesta certificació als webs municipals que obtenen la millor puntuació en un rànquing que mesura 52 indicadors relacionats amb les obligacions dels ens locals amb la ciutadania segons la Llei de transparència. L’Ajuntament de Terrassa, que ha obtingut la certificació a totes les edicions anteriors, enguany assoleix la puntuació màxima (100 sobre 100).

L’Ajuntament de Viladecavalls repeteix per segon any seguit

L’Ajuntament de Viladecavalls ha obtingut, per segon any consecutiu, el Segell Infoparticipa 2018 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a les administracions públiques que faciliten l’accés a la informació municipal d’una manera clara i transparent. L’acte de lliurament s’ha dut a terme a la sala d’actes del Campus universitari de Cerdanyola del Vallès on el regidor, Jesús Porres, ha rebut el reconeixement en transparència a l’administració pública del 2018, en representació de l’Ajuntament de Viladecavalls.

El segell s’obté arran de l’avaluació dels webs municipals realitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB. Els criteris d’aquesta avaluació es basen en diversos indicadors relacionats amb com es facilita l’accés a la informació des de les

administracions públiques locals a la ciutadania. En l’actualitat, l’Ajuntament de Viladecavalls compleix 48 dels 52 indicadors que determinen el grau de transparència de l’administració.

c
L’Ajuntament de Viladecavalls també va rebre el Segell Infoparticipa 2018 | AJUNTAMENT DE VILADECAVALLS

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Hipòcrates a març 15, 2019 | 08:17
    Hipòcrates març 15, 2019 | 08:17
    De transparents res de res, veieu aquest twit https://twitter.com/jordi_ballart/status/1106467521249591296?s=19

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa